FFP2 masker kopen

Mondkapjes, stofmaskers of mondmaskers. Hoe u ze ook noemt, ze zijn toe te passen binnen diverse branches. Zo dragen chirurgen ze tijdens (medische) operaties en tandartsen en mondhygiënisten tijdens controles. Ook binnen de voedingsmiddelenindustrie en bouwsector zijn deze mondmaskers niet meer weg te denken. Kortom: wanneer u werkzaam bent binnen een bedrijf of organisatie waar (voedsel)hygiëne en persoonlijke bescherming een hoge prioriteit hebben, is het dragen van een stofmasker zelfs verplicht. Kies voor FFP2 mondmaskers wanneer u op zoek bent naar beschermingsmaskers met een optimale bescherming.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle ffp2 stofmaskers

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Wat is een FFP2 mondmasker en waar is deze tegen bestand?

Tegenwoordig worden mondmaskers nog veel breder ingezet. Er zijn in totaal drie typen stofmaskers, namelijk FFP1, FFP2 en FFP3. De variant FFP2 biedt bescherming tegen ziektes zoals bijvoorbeeld Tuberculose (TBC), MRSA en het Coronavirus. Door dit stofmasker te dragen, bent u voor 94% beschermd tegen schadelijke stoffen, bacteriën en infecties. Hierbij geldt dat de zijkant lekkage niet meer mag zijn dan 8%.


Welke soorten FFP2 maskers zijn er verkrijgbaar?

Hygienesupply biedt diverse soorten FFP2 stofmaskers aan. Zo kunt u kiezen uit stofmaskers met of zonder ventiel. Kiest u voor de variant zonder ventiel dan biedt deze optimale bescherming voor eenmalig gebruik.

Wanneer u voor een langere tijd gebruik wilt maken van het stofmasker, dan kunt u beter kiezen voor een mondmasker mét ventiel. Het ventiel zorgt er voor dat de klep bij inademing sluit en bij het uitademen opent. Hierdoor kan CO2 gemakkelijker uit het masker ontsnappen. Zorg er bij hergebruik (in tijden van schaarste) wel voor dat u het mondmasker tussendoor steriliseert met waterstofperoxide. Op deze manier kunt u het FFP2 stofmasker maximaal driemaal gebruiken.

Een ander type mondmasker is de variant waarbij u zelf de draagband kunt verstellen. Dit maakt het gemakkelijker om het mondmasker op en af te zetten. De FFP2 stofmaskers worden geleverd per 10 stuks.


Neem voor vragen of advies contact met ons op

Heeft u vragen over welk type stofmasker juist is voor u, of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.