Handhygiëne begint met huidbescherming

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om uw handen te wassen en te desinfecteren. Zeker wanneer u werkzaam bent binnen diverse branches zoals de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg, is een goede handhygiëne een must. Maar wanneer u uw handen veelvuldig wast, kan dit leiden tot diverse huidproblemen zoals droge, schrale en pijnlijke handen. Bescherm uw huid met behulp van de huidbescherming producten van Stoko. Bestel ze eenvoudig bij Hygienesupply.

 

Filteren
Sorteren op
Alle huidbescherming

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarom huidbescherming belangrijk is

Het doelgericht gebruik van huidbeschermingsproducten helpt om huidziekten zoals eczeem te voorkomen. Op de huid bevindt zich namelijk een dun laagje vet welke bescherming biedt tegen schadelijke indringers als bacteriën en schimmels. Wanneer u uw handen vaak, lange en grondig wast, kan dit laagje eraf gaan. Zo kunnen bacteriën gemakkelijker in uw huid terechtkomen. Uw huid droogt uit en kan gaan barsten en jeuken, Daarom is het van belang om iedere kamer nadat u uw handen heeft gewassen, deze in te smeren met een vette crème. 

Stoko huidbeschermingsproducten

De Stokoderm® lijn van Stoko bestaat uit diverse producten waarmee u uw huis kunt beschermen tegen stoffen van buitenaf. In het assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen de lijn Stokoderm® Aqua Sensitive (crèmes en zalfjes tegen in water oplosbare stoffen) en Travabon® (tegen niet in water oplosbare stoffen).

De Aqua Sensitive lijn bestaat uit huidbeschermende zalf, lotions en crèmes welke uw handen beschermen tegen in water oplosbare stoffen zoals olie, lak, roet, metaalstof, etc. De producten stabiliseren en versterken de huidbarrière en hebben een herstellend effect. De crèmes trekken snel in en zijn geschikt om te dragen onder handschoenen.

De Travabon® beschermt u tegen niet in water oplosbare stoffen zoals kleurstoffen, zouten, reinigingsmiddelen, kalk, etc. De huid wordt beschermd door de aanwezige huidbeschermende pigmenten. Daarnaast maakt het gebruik van deze producten het reinigen van de handen makkelijker. De zalfjes, crèmes en lotions uit deze lijn zijn niet geschikt om te dragen onder handschoenen.

Aanvullende producten uit de Stoko lijn

Om uw huid te beschermen, combineert u de huidbeschermingsproducten met de handreinigingsproducten en handdesinfectieproducten uit de Stoko lijn. Alle producten uit de Stoko lijn zijn ongeparfumeerd, bevatten geen siliconen, kleurstoffen en zeep. Bescherm uw personeel, cliënten, klanten en uzelf door een goede handhygiëne te hanteren binnen uw bedrijf of organisatie.

Huidbeschermende producten kopen bij Hygienesupply

Huidbeschermende producten kunnen worden ingezet als preventiemiddel, maar ook om de huid te herstellen nadat deze is aangetast door het vele handen wassen. Huidbescherming moet daarom worden afgestemd op de specifieke huidbelasting van de betreffende werkplek. Heeft u vragen over het gebruik van deze huidbeschermingsproducten? Neem voor meer informatie en//of adviezen gerust contact met ons op.