Aanbod professionele industriële reinigingsproducten

Als het gaat om producten voor hygiëne, intensieve schoonmaak en reiniging voor sectoren als zorg en industrie komt u al snel terecht bij een gespecialiseerde groothandel als Hygienesupply. Wij leveren aan uiteenlopende klanten die te maken hebben met strenge wetgeving volgens de normen van onder meer de HACCP.

Als u klikt op het kopje ‘reinigingsproducten’ dan treft u speciale pagina’s als Sanitair, Interieur, Industrieel, Keukenhygiëne, Handhygiëne of Vaatwasproducten. Zoek hieruit het product van uw keuze, bijvoorbeeld afgestemd op uw sector of op de aanpak van een dagelijkse vervuiling tot een periodieke schoonmaakbeurt.

In ons aanbod van professionele industriële reinigingsproducten voeren wij het merk Dipp als onze eigen lijn professionele reinigingsmiddelen. Zowel Dipp als Hygienesupply heeft net de aspecten veiligheid, milieu en MVO hoog in het vaandel staan en kiest voor een zo milieuvriendelijk mogelijke aanpak. De professionele industriële reinigingsmiddelen zijn geproduceerd op basis van natuurlijk grondstoffen, wat betekent dat ze biologisch afbreekbaar zijn.

Daarnaast bieden wij ook biologische schoonmaakmiddelen aan van Bionyx. Alle reinigingsmiddelen voldoen aan de meest recente criteria zoals die gelden in bijvoorbeeld de voedingssector, ziekenhuizen of de industrie.

Daarnaast bieden wij ook biologische schoonmaakmiddelen aan van Bionyx. Alle reinigingsmiddelen voldoen aan de meest recente criteria zoals die gelden in bijvoorbeeld de voedingssector, ziekenhuizen of de industrie.

Met ons eigen merk reinigingsmiddelen bieden we dezelfde kwaliteit als je van het merk Dipp gewend bent. Deze schoonmaakproducten zijn van A-kwaliteit maar hebben ook een zacht prijsje.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle reinigingsproducten

Resultaat 1–24 van de 65 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Assortiment reinigingsproducten bij Hygienesupply

In deze webshop treft u een groot aanbod professionele reinigingsproducten voor sectoren als de zorg, de industrie en de voedselverwerkende industrie van het gespecialiseerde merk Dipp, een naam die bekend is bij elk ziekenhuis, fabriek, slachterij, bakkerij, noem maar op.

Enkele veel gezochte producten van Dipp zijn:

Dipp staat al vele jaren voor A-kwaliteit. Elk schoonmaakproduct van Dipp bevat het Quarantee label. Hiermee weet u zeker dat er op efficiënt wijze is geproduceerd en de middelen na een langere periode van gebruik een constant niveau blijven behouden.

Van ons eigen merk vindt u de onderstaande producten in onze webshop:

Hygienesupply Extra Krachtige Industriële ontvetter

Hygienesupply Extra Krachtige Keukenontvetter

Reinigingsproducten voor vele branches

Dipp is een naam die bekend is bij elk ziekenhuis, fabriek, bakkerij, supermarkt, noem maar op. In welke bedrijfstakken worden de schoonmaakproducten van het merk Dipp zoal gebruikt? Denk daarbij aan:

De groothandel in professionele reinigingsproducten

Wij zijn groothandel en totaalleverancier van alle denkbare reinigingsproducten voor professioneel gebruik. Behalve een webwinkel voor schoonmaakproducten voor de professional kunt u ook bij ons terecht voor advies. Neem gerust contact met ons op voor vragen en informatie. Desgewenst komen we bij u langs om samen uw vervuilings- of schoonmaakkwestie te bekijken en door middel van advies, demonstratie en/of een proefmonster tot oplossingen te komen.