Wasnetten voor schoonmaakkarren

Als u werkzaam bent bij een hotel, wilt u natuurlijk niets liever dan dat de hotelkamers er piekfijn uitzien. Helaas heeft u vaak maar weinig tijd om een hotelkamer schoon te maken. Om er toch voor te kunnen zorgen dat u uw gasten een heerlijke (nacht)rust kunt bieden, schaft u professionele wasnetten aan van Vikan voor op uw schoonmaakkar. Op deze manier verzamelt u snel en gemakkelijk vuile was en beddengoed!

Filteren
Sorteren op
Alle wasnetten en houders

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Waszakken voor het verzamelen van vuile was

Een schoonmaakkar met wasnetten is dus onmisbaar binnen de hotelsector, maar ook binnen andere branches zoals de gezondheidszorg. Voor het schoonmaakproces is het namelijk van belang dat u de mogelijkheid hebt om vuile was mee terug te nemen om deze te kunnen wassen. U wilt natuurlijk niet dat gebruikt beddengoed of schoonmaakdoeken zich maar blijven opstapelen. De wasnetten maken de eerste sortering van de vuile was mogelijk. 

Vikan wasnetten voor schoonmaakkarren

Wasnetten zijn dus ideaal voor het verzamelen en wassen van uw gebruikte microvezeldoeken, moppen en beddengoed. De varianten uit ons assortiment beschikken over een speciaal sluitkoord waarmee u de zak kunt afsluiten. Het wasnet beschermt uw schoonmaakartikelen daarnaast tegen eventuele beschadigingen in de wasmachine. De wasnetten en -zakken van Vikan zijn geschikt voor de schoonmaakkarren uit ons assortiment. U plaatst de zak in de speciale wasnethouder – of vuilniszakhouder – en deze bevestigt u eenvoudig aan uw schoonmaakkar. 

Bijpassende producten voor uw schoonmaakkar

Naast de mogelijkheid om was te verzamelen, moet er genoeg ruimte zijn om uw voorraad microvezeldoeken op te slaan en uw bezems bij de hand te hebben. Voor uw microvezeldoeken kunt u de speciale microvezeldoekenbox en houders bestellen. Wij bieden diverse varianten aan in ons assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor diverse opbergzakken en afvalzakhouders. Alles om het schoonmaakproces hygiënisch en zo efficiënt mogelijk te maken! Neem voor vragen of adviezen gerust contact met ons op.