Desinfectiespray voor alle oppervlakken - Hygienesupply.nl

Desinfectiespray: voor extra hygiëne

Met desinfectiespray reinigt u gemakkelijk oppervlakken en onderdelen in uw productie omgeving. Om ervoor te zorgen dat bacteriën, schimmels en andere ongewenste micro organismen geen kans krijgen binnen het productieproces, is het noodzakelijk om te desinfecteren. De desinfectiesprays van Hygienesupply.nl voldoen aan alle wetgeving en veiligheidsnormen om te gebruiken in de voedselindustrie, horeca en de gezondheidszorg. Bent u op zoek naar professionele desinfectiesprays of andere desinfectiemiddelen voor uw bedrijf of organisatie? Hygienesupply.nl levert uw benodigde schoonmaakproducten en desinfectiemiddelen direct uit voorraad.

Wij hebben de volgende desinfectie sprays op voorraad:

Filteren
Sorteren op
Alle desinfectiespray

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Hoe werkt desinfectiespray?

Met een desinfectie spray kunt u oppervlakken en apparaten insprayen en micro-organismen doden. De meeste desinfectiesprays bevatten alcohol en ontgeuren oppervlakken en laten een schone en aangename geur achter. Onze desinfecterende sprays doden, inactiveren en verwijderen ongewenste organismen, zoals bacteriën, schimmels en virussen. Door oppervlakken en voorwerpen te ontsmetten met een desinfecterende alcohol spray, kunnen micro-organismen zich niet verder verspreiden en voorkomt u kruisbesmetting. U kunt desinfectiespray het best direct na het reinigen van oppervlakken of voorwerpen gebruiken. Voor het ontsmetten van uw handen hebben wij speciale desinfectiegel en desinfectiespray voor in handdesinfectie dispensers.   

Gebruiksaanwijzing desinfectiespray

Maak eerst het oppervlak of het voorwerp goed schoon, voordat u een desinfectie spray gebruikt. Dit kan met water, maar voor het beste resultaat kunt u onze reinigingsmiddelen gebruiken. Een desinfecterende spray moet het oppervlak of het voorwerp kunnen bereiken om effectief te kunnen desinfecteren. Boen, schrob en veeg dus eerst goed al het vuil weg en spoel af met water. Lees altijd goed het productetiket van een desinfectiespray voor de juiste dosering en gebruik van het desinfecterende reinigingsmiddel. Na gebruik van de desinfecterende alcohol spray is het belangrijk om te kijken of het desbetreffende oppervlak of voorwerp ook moet worden afgespoeld met water. Dit staat aangegeven op de verpakking van de desinfectie spray. Bij de meeste van onze desinfectiesprays hoeft dit niet. Voor het desinfecteren van bijvoorbeeld messen is het verstandiger om desinfectie food wipes te gebruiken in plaats van desinfectie spray. 

Advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig over reinigen en desinfecteren? Neem dan contact met ons op. Hygienesupply.nl is namelijk dé specialist op het gebied van hygiëne in de horeca, gezondheidszorg, voedselindustrie, transportsector, detailhandel en onderwijs. Al meer dan 40 jaar helpen onze adviseurs u met schoonmaakprocessen en de implementatie van Vikan Hygiene Systems.