Desinfectiegel - Hygienesupply.nl

Met desinfectiegel desinfecteert u gemakkelijk uw handen. Gebruik desinfecterende alcoholgel om bacteriën, gisten en schimmels te bestrijden en voorkom verspreiding van ongewenste micro-organismen via handen. De desinfecterende handgels van Hygienesupply.nl hebben een snelle inwerktijd en droging van 30 seconde en bevatten geen toegevoegde parfums die voedsel kunnen contamineren. Onze desinfectiegels zijn dan ook zeer geschikt voor industriële high-care zones, food processing zones, farmaceutische industrie, laboratoria, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, dierenartspraktijken en tandartspraktijken. Bent u op zoek naar professionele desinfectiegels of andere desinfectiemiddelen voor uw bedrijf of organisatie? Hygienesupply.nl levert uw benodigde schoonmaakproducten en desinfectiemiddelen direct uit voorraad.

Wij hebben de volgende desinfectiegels op voorraad:

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle desinfectiegel

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Hoe werkt desinfectiegel?

Voor schone handen kunt u kiezen uit verschillende typen handdesinfectie producten. Daarbij kunt u kiezen uit producten die ontsmetten en desinfecteren of juist alleen reinigen. Een desinfectiegel doodt bacteriën, virussen, schimmels en gisten door werkzame stoffen zoals ethanol, isopropanol en sterilon. De toegevoegde stof glycerine helpt een schrale huid voorkomen en geeft de huid een zacht en glad gevoel.

Gebruiksaanwijzing desinfectiegel

Voor een optimale handhygiëne wast u vooraf de handen en nagels grondig met water en zeep. De handen afdrogen met papieren handdoekjes. Breng de desinfectiegel aan op de schone en droge handen en daarna goed inmasseren, waarbij ook de vingertoppen, duimen, nagels en plooien tussen de vingers goed bevochtigd dienen te worden. Zorg dat de handen gedurende de gehele inwerktijd van 30 seconden vochtig blijven. Na afloop van de inwerktijd de handen met gespreide vingers aan de lucht laten drogen totdat deze geheel zijn opgedroogd.

Wat zijn de voordelen van desinfectiegel?

Handdesinfectiegels zijn gemakkelijk in gebruik, doordat ze geen water behoeven. Ze zijn naast grote softfles voor in een dispenser, ook te koop in een tube en een fles met pomp. Hierdoor zijn de gels makkelijk mee te nemen voor desinfectie tussendoor. Uit onderzoek blijkt dat 15 tot 30 procent van de ziekenhuisinfecties voorkomen kunnen worden door een beter handhygiëne te hanteren. Door uw handen nauwkeurig te wassen en te desinfecteren met handgel draagt u bij aan de patiëntveiligheid in zorginstellingen en aan de voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie en voorkomt u verspreiding van ongewenste en schadelijke micro organismen.

Online bestellen of advies nodig?

Bestel uw desinfectiegels eenvoudig op Hygienesupply.nl. Heeft u vragen of advies nodig over reinigen en desinfecteren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van hygiëne in de horeca, gezondheidszorg, voedselindustrie, transportsector, detailhandel en onderwijs. Naast desinfectiegels hebben wij nog andere reinigingsmiddelen voor het ontsmetten van handen of het desinfecteren van gladde oppervlakken in ons assortiment, zoals handdesinfectiemiddelen, desinfectie sprays en dispensers voor desinfectiemiddelen.