Veiligheidsoverschoenen

Overschoenen die makkelijk aan te trekken zijn, zijn ideaal voor wanneer u bezoek kunt verwachten. De gebruiker hoeft zijn of haar eigen schoenen niet eerst uit te trekken, maar kan deze overschoen over de eigen schoenen aantrekken. Ook verschillende matenzijn geen probleem met de veiligheidsoverschoenen. De overschoenen zijn elastisch, zodat 1 paar voor wel 4 schoenmaten gebruikt kan worden. U hoeft dus niet voor elke maat een ander paar aan te schaffen. Met antislip overschoenen kunt u veilig over natte,gladde of vette vloeren lopen.

Filteren
Sorteren op
Alle veiligheidsoverschoenen

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Naast de standaard veiligheidsoverschoenen, verkoopt Hygiënesupply ook overschoenen met een veiligheidsneus, voor nog meer veiligheid! Werkt u binnen de organisatie met een kleurcodering? Alle overschoenen die wij verkopen bevatten een kleurcodering aan de binnenkant, zodat makkelijk te zien is op welke afdeling de schoenen thuishoren. Op deze manier wordt de kans op het overdragen van bacteriën verkleind.

Hygiënesupply heeft 5 soorten veiligheidsoverschoenen in het assortiment waar u uit kunt kiezen:

– TigerGrip Easy Grip antislip overschoen (zwart en wit)
– TigerGrip Total Protect veiligheidsoverschoen
– TigerGrip Total Protect Plus veiligheidsoverschoen
– TigerGrip Visitor veiligheidsoverschoenen-
– TigerGrip Visitor Premium veiligheidsoverschoenen

Er zijn dus overschoenen in verschillende soorten. Heeft u vragen over welke soort het beste bij uw organisatie past? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste overschoenen voor uw organisatie.