Hygienische disposable kleding

Wegwerpkleding en disposables

Hygienesupply is leverancier van diverse soorten wegwerpkleding, in de industriële sector ook vaak disposables genoemd. Dit complete pakket van wegwerpkleding wordt vaak ingezet in ruimtes waar hygiëne een cruciale rol speelt. Wegwerpkleding beschermt namelijk de mens tegen infecties en bacteriën in bijvoorbeeld de zorgsector. In de voedingsmiddelenindustrie beschermen disposables uw producten tegen die bacteriën die de mens bij zich draagt. We kunnen dus wel stellen dat wegwerpkleding in de meeste branches een onmisbare partner is in uw hygiëne programma.

Wegwerpkleding in verschillende soorten

Wij hebben allerlei soorten disposables voor u op voorraad. U kunt hierbij denken aan verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende soorten materialen bijvoorbeeld Non-woven en plastic. Zo zijn er bijvoorbeeld wegwerp bezoekersjassen, wegwerphandschoenen, wegwerpoverschoenen, wegwerp koksmutsen haarnetjes, wegwerpschorten, wegwerpovermouwen, wegwerpoveralls, vingercondooms en natuurlijk de mond-en baardmaskers. Ook al deze soorten disposables hebben we allemaal hun eigen uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld bezoekersjassen in verschillende kleuren maar ook met drukknopen of met een rits en in verschillende kwaliteiten. Er is dus voor iedere soort werkzaamheden een bijpassende disposable. Omdat er zoveel soorten en mogelijkheden zijn kan het soms moeilijk zijn de juiste wegwerpkleding te kiezen. Indien u twijfelt of u de juiste keus maakt tijdens uw bestelproces kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan dan voor u klaar om u te begeleiden een juiste keus te maken.

HACCP wegwerpkleding in verschillende kleuren

Disposables worden vaak gebruikt in omgevingen waar hygiëne van het grootste belang is. Vaak gaat het hierbij dan om het voorkomen van kruisbesmettingen tussen mens en mens, of van mens naar product. Om de kans op kruisbesmetting te minimaliseren wordt het vaak geëist om kleurcodering toe te passen. Met de wegwerpkleding van CMT is dit mogelijk. De wegwerpkleding wordt namelijk geproduceerd in diverse kleuren. Op deze wijze is het goed mogelijk om uw bezoekersjassen of uw wegwerphandschoenen aan te passen op de geldende kleuren op die afdeling. Op deze manier krijgt u nog meer grip op uw hygiene met het gebruik van gekleurde disposables.

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Materiaal
Maat
Hoeveelheid
Alle disposable kleding

Resultaat 1–24 van de 148 resultaten wordt getoond

Sorteer op