Vinyl wegwerphandschoenen - Hygienesupply

In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten handschoenen. Niet alleen het materiaal verschilt, maar u kunt ook nog kiezen tussen gepoederde of ongepoederde handschoenen en witte of blauwe handschoenen. Wat de verschillen tussen deze soorten zijn, leggen we u graag uit.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Allergievrije vinyl handschoenen – gepoederd of poedervrij

Een latex-allergie is enorm vervelend en dit betekent vaak ook dat de meeste disposable handschoenen veel irritatie opwekken. Met de allergievrije vinyl handschoenen heeft u dit probleem niet. U kunt tussen twee soorten handschoenen kiezen: gepoederd of poedervrij. Beiden hebben voor en nadelen.

Vinyl wegwerphandschoenen, wat zijn dat?

Disposable handschoenen zijn handschoenen die ontworpen zijn voor eenmalig gebruik. De handschoenen kunnen gemaakt zijn van latex, nitril of vinyl. Omdat ze maar één keer worden gebruikt, voorkomt u dat bacteriën en ziektekiemen overgedragen wordt op het product. Ze zijn dus hygiënischer dan handschoenen die meerdere keren gebruikt kunnen worden. Is hygiëne binnen uw bedrijf erg belangrijk? Dan zijn deze disposable handschoenen perfect.

Gepoederde of liever ongepoederde vinyl handschoenen?

Zoals u al eerder las, zijn er twee soorten disposable handschoenen: gepoederd en ongepoederd. Maar wat is het verschil eigenlijk? Het poeder in de gepoederde handschoenen, is gemaakt van maiszetmeel. Door het poeder in de handschoenen, gaat het aantrekken van de handschoenen erg makkelijk en ook vocht en zweet wordt geabsorbeerd door het poeder. Het gevaar hierbij is dat het poeder uit de handschoen in het product terechtkomt tijdens het productieproces. De standaard handschoenen worden gemaakt met het maiszetmeel. Dit betekent dat wanneer het poeder verwijderd moet worden, het ook wat duurder is. Daarom betaalt u wat meer voor ongepoederde handschoenen.

Het verschil tussen latex, nitril en vinyl

Bij Hygiënesupply vindt u disposable handschoenen, bestaande uit latex, nitril en vinyl.  Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij zullen u uitleggen wat het verschil is tussen deze drie, zodat u een goede keuze kunt maken.

Nitril:

–        Geschikt voor het werken met chemicaliën;

–        Geschikt voor mensen met een latex-allergie;

–        Zijn erg sterk, waardoor ze niet snel scheuren.

Latex:

–        Allergie-gevoelig;

–        Erg elastisch, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen;

–        Relatief goedkoop.

Vinyl:

–        Erg hygiënisch;

–        Geschikt voor mensen met een latex-allergie;

–        Geschikt voor het werken met chemicaliën met een laag risico.

Handschoenen van vinyl zijn allergievrij

De handschoenen van vinyl zijn gemaakt van PCV en ze zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in de horeca. De vinyl handschoenen zijn erg geschikt voor mensen met een latex-allergie en ze zijn gemaakt van zacht materiaal, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Ze zijn bestand tegen zuren, basen, oliën en vetten en ze zijn meestal goedkoop.

Goedkope vinyl handschoenen in het wit en blauw

Bij Hygiënesupply vindt u vinyl handschoenen in twee kleuren: wit en blauw. Wij verkopen deze kleuren, zodat ze binnen uw kleurcoderingsconcept passen. Hierdoor belanden schoonmaakartikelen van de ene afdeling nooit meer op de andere afdeling. Daarmee voorkomt u dat de bacteriën worden overgedragen.

Opgeruimd en netjes met de RVS handschoen wand dispenser

Bent u ook op zoek naar een bijpassende dispenser? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de webshops zijn voor verschillende schoonmaakartikelen dispensers te vinden, zodat u voor nog meer hygiëne zorgt. De handschoenen worden door middel van de dispenser alleen aangeraakt door diegene die de handschoenen ook aantrekt.

Koop vinyl handschoenen bij Hygiënesupply

U kunt vinyl handschoenen per 100 en per 1000 stuks kopen. Vindt u het lastig om te beslissen over welke handschoenen het beste bij uw organisatie passen? Neem dan gerust contact met ons op, dan adviseren we u over de best passende handschoenen. Dit kan door ons te bellen of door ons een e-mail te sturen met uw vraag. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op.