Vikan voegenborstels voor optimale hygiëne

Voor het optimaal reinigen van voegwerk, sleuven en randen bestaat er de VIkan voegenborstel. De voegenborstels van Vikan worden gekenmerkt door een enorm hoge kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid. De voegenborstels zijn geschikt om te gebruiken binnen een kleurcoderingsprogramma. Ze zijn in meerdere HACCP-kleuren verkrijgbaar en zo kunnen duidelijk gescheiden worden binnen diverse afdelingen van een productiefaciliteit. Zo gaan borstels niet zwerven tussen afdelingen, voorkomt u kruisbesmetting en bevordert u de hygiëne.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle voegenborstels

Toont het enige resultaat

Sorteer op

Wat zijn de voordelen van deze voegenborstels?

Hygiëne is in de voedingsmiddelenindustrie en horeca zeer belangrijk. Er mogen geen gevaarlijke bacteriën rondzwerven. Gebeurt dit wel dan is dit een gevaar voor de voedselveiligheid. Schoonmaken met onder andere de juiste borstels, zoals de voegenborstels van Vikan is dus van groot belang. Een Vikan voegenborstel is veel schoner dan bijvoorbeeld een spons. Een spons zuig al het water inclusief bacteriën op. De voegenborstel doet dit niet. Dankzij de materialen waar de voegenborstel van gemaakt is: polypropyleen en polyester. Hierdoor gaat een voegenborstel van Vikan ook veel langer mee. Dankzij de ergonomische stelen die bij een voegenborstel horen komt u ook op de moeilijkste bereikbare plekken.

Waar kunt u Vikan voegenborstel voor gebruiken?

De Vikan voegenborstels zijn zeer geschikt voor het reinigen van sleuven en randen van machines, keukeninrichting en voegwerk. Voegenborstels kunnen daarnaast ook zeer goed gebruikt worden bij het schoonmaken van verpakkingen, rubber strips en verbindingsstukken van machines. Alle borstels van Vikan voldoen aan de HACCP.

Welke soorten voegenborstels bestaan er van Vikan?

Vikan heeft meerdere voegenborstels in haar assortiment. Zo is de Vikan Voegenborstel Extra Hard 225 mm 740 geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. Vervuiling onder en tussen werkbanken is nu eenvoudiger te verwijderen aangezien de steel scharnierbaar is t.o.v. de schrobber. De haren zijn geplaatst in een V-vorm die ervoor zorgt dat zeer efficiënte reiniging mogelijk is van zelfs kleine kieren en spleten. Met de Vikan Hygiene precies borstel extra harde vezels 4401 reinigt u effectief rond pakkingen, rubberen strips en verbindingen op machines en transportbanden. Naast voegenborstels heeft Vikan ook bijpassende ergonomische speciale borstels op Hygienesupply.nl. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van hygiëne in de horeca, gezondheidszorg en voedselindustrie. Heeft u vragen of advies nodig over Vikan voegenborstels? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag aan de juiste schoonmaakmaterialen.