Vikan telescoopsteel 3 meter

Het reinigen van plafonds en het lappen van de ramen zijn beide klusjes waarvoor u de hoogte in moet. Gewapend met een emmer sop en een zeem klimt u op de – wat wankelende – ladder. Niet echt een ergonomische en veilige beslissing, vinden wij. Om ervoor te zorgen dat u met beide benen op de grond kunt staan, maakt u gebruik van de telescoopstelen van Vikan. Deze kunt u uitschuiven tot wel 3 meter! Ideaal voor gebruik in branches als de gezondheidszorg, transportsector en voedingsmiddelenindustrie.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle 3 meter telescoopstelen

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Telescoopstelen met of zonder watertoevoer

De aluminium stelen van Vikan zijn te verkrijgen in diverse varianten. Denk bijvoorbeeld aan telescoopstelen met of zonder watertoevoer. De stelen die beschikken over watertoevoer zijn ideaal om te gebruiken bij natte reiniging. U bevestigt de uitschuifbare steel eenvoudig aan diverse opzetstukken zoals bijvoorbeeld waterborstels. De nippel aan andere kant van de steel koppelt u aan een waterslang. Op deze manier reinigt u eenvoudig machines, wanden en plafonds. 

De stelen zonder watertoevoer zijn toe te passen in combinatie met onze Vikan bezems, borstels, schrobbers, trekkers en vegers. Gebruik de telescoopstelen in combinatie met een speciale pijpenborstel en verwijder gemakkelijk alle soorten buizen, pijpen en leidingen. De telescoopstelen zijn ook te verkrijgen in varianten van 2 meter en 6 meter. Meet van tevoren dus af welke lengte u moet overbruggen. 


Vikan telescoopsteel 3 meter in HACCP kleuren

De Vikan telescoopsteel van 3 meter is te verkrijgen in diverse HACCP kleuren. Zo kunt u binnen uw organisatie of bedrijf meerdere stelen aanschaffen voor vele doeleinden. Gebruik bijvoorbeeld een rode steel voor in de keuken, een blauwe voor in het afwasgedeelte en een gele voor in uw sanitaire voorzieningen. Op deze manier voorkomt u zaken als kruisbesmetting. Implementeer de 5S Methode op uw werkplek en hang al uw stelen en ander schoonmaakgereedschap op aan een speciaal schaduwbord

Neem voor vragen of advies contact op met onze klantenservice.