Wegwerp mondkapjes (disposables)

In Europa was de eerste groep professionele gebruikers van wegwerp mondmaskers de medewerkers uit de gezondheidszorg. Chirurgen zijn begonnen met het gebruik van medische mondkapjes tijdens het opereren van hun patiënten. Het chirurgisch mondmasker wordt gebruikt door artsen met twee redenen. Ten eerste worden ze gebruik om te voorkomen dat patiënten worden besmet tijdens de operatie tegen bacteriën die vrijkomen tijdens het praten, niezen en eventueel hoesten. Ten tweede wordt het medische personeel beschermd tegen spetters en andere bacteriën en vloeistoffen van de patiënt.

Filteren
Sorteren op
Categorieën
Filter op
Merk
Kleur
Hoeveelheid
Alle wegwerp mondmaskers

Toont alle 23 resultaten

Sorteer op

Wegwerp mondkapjes van CMT

Tegenwoordig zijn de medici allang niet meer de enige beroepsgroep die gebruik maken van de wegwerp mondmaskers. Tegenwoordig komen we deze mondkapjes overal tegen. Denk bijvoorbeeld aan de tandartsen, mondhygiënisten en productiemedewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Wegwerp mondmaskers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in organisaties waar hygiëne van groot belang is. De bacteriën die wij in onze mond hebben zijn van groot belang voor onze mondflora maar voor onze patiënten en producten kunnen ze een groot gevaar vormen. Mondmaskers minimaliseren de kans op de kruisbesmetting van deze bacteriën naar onze producten of patiënten.

Wegwerp mondmaskers in diverse (HACCP) kleuren

Ook de wegwerp mondmaskers van CMT zijn leverbaar in de kleuren wit, blauw en groen. Zo kunt u voor ieder type werkzaamheden de juiste kleur mondmaskers bestellen. Doordat er drie verschillende kleuren mondmaskers leverbaar zijn kunt u ook kleurcodering inzetten op uw mondmaskers. Dit geeft duidelijkheid en eenvoud aan uw medewerkers. Ook is het mogelijk om de kleur wegwerp mondmaskers af te stemmen op uw overige disposables. Zo kunt u bijvoorbeeld uw wegwerp handschoenen en uw wegwerp bezoekersjassen afstemmen op uw mondmaskers. Op deze wijze kunt u een universeel kleurbeleid voeren op uw wegwerp kleding.