PVC Lussenschraper Desinfectiematten

Iedereen kent ze nog wel uit jaren dat er bij vliegvelden, boerderijen en grote evenementen desinfecterende antislip entreematten lagen in verband met het uitbreken van virussen als vogelgriep en mond- en klauwzeer. Desinfectiematten desinfecteren de contactvlakken van voetzolen of wielen van voertuigen, waardoor de verplaatsing van ongewenste micro-organismen wordt tegengegaan. De matten worden ingezet op locaties waarbij hygiënezones aan elkaar grenzen en waar een schoenschrobmachine niet afdoende is. De drie verschillende soorten desinfectiematten zijn een preventieve hygiënische oplossing voor fabrieken, zorginstellingen, slagers, bakkerijen, laboratoria, boerderijen, kinderboerderijen, de tuinbouw en andere plekken waarbij alles draait om hygiëne. U zal als professional weten hoe belangrijks dat is. Bedenk alleen al dat volgens onderzoek onder een gemiddelde schoenzool maar liefst 66 miljoen levende organismen voorkomen.

Filteren
Sorteren op
Alle pvc lussenschrapers

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

De lussenschraper is één van de drie soorten desinfectiematten

De lussenschraper is samen met de sproeimat en de klauwmat één van deze drie types desinfectiematten. Wat zijn de verschillen tussen deze drie soorten?

– De textielvezel sproeimat is geschikt voor een onvlakke ondergronden kan de schoenen van passanten in zijn geheel bevochtigen met een desinfectiemiddel

– De flexxomat (klauwmat) is bestand tegen wielen van vrachtauto’s, heftrucks of tractoren

– De lussenschraper of ontsmettingsmat wordt met name ingezet in de tuinbouw en vele takken van de voedselverwerkende industrie voor een optimale voedselveiligheid

Wat is een lussenschraper?

Een lussenschraper is in feite een vloeistofdichte bak, die u kunt vullen met het desinfecterende middel dat het beste aansluit bij uw risico’s of bij uw bedrijfstak. Zoals het woord al aangeeft hebben lussenschrapers een sterk schrapende werking, zijn ze vuilverbergend en zeer effectief om infecties en kruisbesmetting te voorkomen. Dit zijn de kenmerken en eigenschappen van een lussenschraper:

– Deze schrapende matten houden infectiegevaar buiten de deur door de zogeheten spaghettistructuur, die ervoor zorgt dat het vuil niet voor het oog zichtbaar is.

– Ze hebben een uitgekiende opbouw van geëxtrudeerd PVC.

– De lussenschraper heeft een gesloten omlijsting en kan daardoor geen vloeistof doorlaten.

– Ze voldoen aan alle criteria die recente wetgeving stelt en worden dus ook goedgekeurd door auditerende instanties.

– Ze zijn leverbaar in vier kleuren.

– De matten zijn brandvertragend.

De voordelen van een lussenschraper kopen bij Hygienesupply

Als totaalleverancier van producten in bedrijfstakken waarbij een optimale hygiëne voorop staat, bieden wij u uiteraard een passend aanbod aan ontsmettingsmatten oftewel lussenschrapers. Hieronder treft u de voordelen van het online bestellen van een lussenschraper bij onze webwinkel:

– U kunt vrijblijvend een proefmonster pvc desinfectiemat bij ons aanvragen.

– U vindt in ons ruime assortiment tevens aanbod van het gerenommeerde merk Vikan.

– De lussenschrapers zijn leverbaar in vaste standaarden, maar op verzoek kunnen wij uw lussenschraper precies op maat maken.

– Op deze pagina kunt uw voorkeuren filteren op zaken als positie, prijs of merknaam. Zodoende komt u snel uit op een voor u bevredigende keuze.