Ophangsysteem voor borstels

Ophangsysteem voor gekleurde borstels

Een nette werkplek gaat in bijna alle gevallen gepaard met orde en netheid. Dit is niet alleen van belang voor veiligheid op de werkvloer maar tevens biedt dit in de meeste gevallen ook winst in efficiency en een verlenging van de levensduur van uw borstels, bezems en stelen. De borstel ophangsystemen van vikan zijn speciaal ontworpen om uw borstels op een hygiënische wijze en op een ordelijke manier op te hangen. Dit bevordert niet alleen de hygiëne van de borstels zelf maar stimuleert uw personeel ook om de borstels te gebruiken als deze altijd voorhanden zijn. De borstels ophangsystemen zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk schoon te houden. De ophangsystemen van vikan zijn bestand tegen een reinigingstemperatuur van 121 graden celsius. Dit ophangsysteem is geschikt voor tot wel 5 stelen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle borstel ophangsystemen

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Ophangsystemen voor borstels van RVS of kunststof

Vikan heeft twee soort ophangsystemen voor borstelss namelijk een RVS variant en een kunststof variant. Vaak wordt er vanuit de voedingsmiddelenindustrie een voorkeur gegeven aan RVS ophangrekjes. Tegenwoordig zien we steeds meer dat de kunststof variant van het vikan ophangsysteem steeds meer aan populariteit wint. Het voordeel van het kunststof ophangrek is dat deze gemakkelijk te reinigen is doordat hij demonteerbaar is. Daarnaast kan de configuratie van dit ophangrek naar wens aangepast worden. Een bijkomend voordeel van de kunststof ophangsystemen is dat deze leverbaar zijn in 9 kleuren en dus geïmplementeerd kunnen worden

borstels ophangsystemen in 9 kleuren

Kleurcodering heeft tegenwoordig een belangrijke positie ingenomen in uw HACCP programma. Kleurcodering is een van de belangrijkste tools om de hygiëne binnen uw productiefaciliteit beheersbaar te maken. Een bijkomend voordeel van de Vikan borstels ophangsystemen is dat deze leverbaar zijn in 9 verschillende kleuren. Dit betekent dat u uw ophangsysteem kunt aanpassen aan de kleur die leidend is op de desbetreffende afdeling.