Combi bezems

Combi bezems van topkwaliteit voor binnen en buiten

Zoekt u sterke en duurzame combi bezems? Bij Hygienesupply bent u aan het juiste adres! Bij Hygienesupply treft u combi bezems voor zowel binnen- als buitengebruik van de populairste merken. Denk bijvoorbeeld aan combi bezems van merken als Vikan, FBK Hygiënisch Borstelwerk en Orange Brush.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle combi bezems

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Voor wie is de combi bezem?

De combi veger is een gewilde bezem bij onder andere supermarkten, bakkerijen, de vleesverwerkende industrie en op tal van productielocaties die verplicht moeten werken met voedingsmiddelengeschikte schoonmaakproducten.

In onze webwinkel voor de professional in schoonmaak, reiniging en onderhoud treft u vanzelfsprekend elk type professionele bezem of industriële bezem, en dus ook de combi bezem. Wij bieden in onze online winkel veel producten aan van het Deense merk Vikan, maar u kunt ook bij ons terecht voor andere merken als FBK Hygiënisch Borstelwerk of Orange Brush.

Een voordeel van de Vikan bezems is dat ze voldoen aan de hoogste standaard als het gaat om efficiency, ergonomie, duurzaamheid en de wetgeving zoals die internationaal en in de EU geldig is. Ook zijn hun bezems ontwikkeld in samenspraak met de industrie. Daarmee voldoen ze dus precies aan uw normen of de wensen van schoonmaakpersoneel.

Hoe kiest u een combi bezem?

Bij het kopen van een combi bezem is het zaak om vooraf goed na te gaan waarvoor u deze precies gaat gebruiken. Vragen die u uzelf hiervoor kunt stellen zijn:

  1. Wat gaat de bezem voornamelijk moeten opvegen?
  2. Gaat de bezem met name buiten of binnen gebruikt worden?

Als u een antwoord heeft op deze vragen maakt u het een stuk makkelijker om de juiste bezems te vinden. In onze webshop treft u verschillende type bezems, waaronder:

Naast dat u in onze webshops verschillende types bezems kunt vinden bent u ook bij ons aan het juiste adres voor bezemstelen en ophangsystemen.

Een HACCP bezem voor zowel losmakend als verzamelend vegen

Zoals bekend mag worden verondersteld bevat een combi bezem zowel zachte als harde polyester vezels. Hierdoor wordt het op een makkelijke manier mogelijk om met één en dezelfde bezem plakkend of aangekoekt vuil met het ene gedeelte los te krijgen en met het andere deel bijeen te vegen. Deze opzet maakt deze multifunctionele bezem zo prettig om mee te werken.

De combivegers van Vikan zijn verkrijgbaar in de lengtes 400 en 600 millimeter. Met de maatvoering van 40 centimeter lukt het in de regel goed om de wat slechter bereikbare delen in een productieruimte te coveren. Daarnaast zijn er natuurlijk grote vloeroppervlaktes die vrij zijn van obstakels en dus effectief schoon te houden zijn met de combi bezem van 60 centimeter.

Daarnaast zijn de bezems leverbaar in elf kleuren. Zoals op veel plekken waarbij een uitstekende hygiëne belangrijk is of zelfs wettelijk verplicht, zal u willen werken met de bekende HACCP kleurcodering. Vanzelfsprekend houdt een merk als Vikan hier rekening mee bij het ontwikkelen en produceren van bezems, want elke Vikan combi bezem is namelijk leverbaar in de kleuren van dit hygiënische coderingssysteem. Ideaal dus om kruisbesmetting te voorkomen door per afdeling in een ziekenhuis of per productielocatie een andere en voor iedereen duidelijk te onderscheiden kleur van elke bezem te hanteren.

De 5 voordelen van de combi bezems uit onze webshop

  1. De combi bezems kunnen intensief gebruikt worden door hun onverwoestbare kwaliteit.
  2. Elke combi bezem van is licht in gewicht, om uw medewerker zo min mogelijk fysiek te belasten.
  3. De combi bezems bestaan uit naadloze volledig gerecyclede materialen.
  4. Alle Vikan combi bezems zijn goedgekeurd volgende de Amerikaanse FDA standaard en daarmee gegarandeerd wettig toegestaan en voedingsmiddelengeschikt. Ook zijn ze geschikt verklaard voor de EC1935/2004 regels voor bezems die worden gebruikt bij bedrijven die werken met etenswaren. Op verzoek sturen wij u hiervan de afschriften van de certificering toe.
  5. De combi bezems zijn leverbaar is verschillende kleuren

Bestel ook online het toebehoren van uw combi bezem

Behalve bezems treft u in onze webwinkel ook nog bijbehorende producten waarvoor u mogelijk belangstelling heeft. Zo zijn er diverse types bezemstelen. Deze zijn gegoten uit één stuk ter voorkoming van kruisbesmetting en uiteraard leverbaar in de kleuren van de HACCP indeling.

U bereikt een nog betere hygiënestandaard in uw bedrijf of organisatie met een bezem ophangsysteem. Ook verlengt dit systeem om schoonmaakmaterialen te ordenen de levensduur van elke bezem en u hebt uw schoonmaakproducten altijd overzichtelijk binnen handbereik, eventueel gerangschikt op de HACCP kleurindeling. Deze ophangrekken zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen, zijn eenvoudig schoon te houden en de vegers maken door de hangpositie geen contact met de grond.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u vragen, wenst u een offerte, een advies of nog wat aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten op de klantenservice van Hygienesupply. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op het nummer 0345 – 724900. Ook kunt u mailen naar info@hygienesupply.nl.