Vikan ophangsystemen voor bezems

Vikan ophangsysteem voor bezems

Orde en netheid op de werkplek is van groot belang voor de veiligheid en het verlengt de levensduur van de materialen wanneer deze netjes opgeborgen worden. De ophangsystemen voor bezems, borstels en trekkers zijn speciaal ontworpen om op een gemakkelijke wijze uw schoonmaakproducten op te hangen en altijd bij de hand te hebben wanneer deze nodig zijn. Dit bevordert bij uw medewerkers de motivatie om de schoonmaak hulpmiddelen ook actiever te gaan gebruiken. De ophangsystemen zijn eenvoudig te monteren en goed schoon te houden. De ophangrekjes voor bezems zijn bestand tegen een reinigingstemperatuur van 121 graden celsius. Dit betekent dat de ophangrekken eventueel zijn te reinigen met een autoclaaf.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle ophangsysteem bezems

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Ophangsystemen voor bezems in 9 kleuren

Naast het feit dat de ophangsystemen voor bezems ergonomisch en hygiënisch ontworpen zijn, zijn ze leverbaar in 9 verschillende kleuren zodat deze perfect zijn te integreren in het kleurcoderingssysteem van uw HACCP plan. Het gebruik van kleurcoderingen bij uw bezems en ophangsystemen reduceert de kans op kruisbesmettingen drastisch omdat bezems niet meer gaan zwerven tussen diverse afdelingen. Tevens is het enorm duidelijk voor uw medewerkers waar bepaalde spullen opgeborgen dienen te worden.

HACCP en ophangsystemen voor bezems

In de loop der jaren is de regelgeving omtrent het gebruik van middelen en materialen in de voedingsmiddelenindustrie steeds strenger geworden. Zo is het bijvoorbeeld ondenkbaar dat een houten bezem gebruikt kan worden in voedselverwerkende ruimten. Vikan is continu opzoek naar verbeteringen en ontwikkelingen voor haar ophangsystemen voor bezems. Uiteraard heeft dit als doel dat de producten steeds beter aansluiten op de specifieke eisen vanuit de markt. Dit heeft geresulteerd in het feit dat de ophangsystemen van Vikan zowel FDA als Glass&Fork gecertificeerd zijn. Deze ophangsystemen zijn dus goedgekeurd om gebruikt te worden in ruimten waar voedsel verwerkt word.