Wegwerp overschoenen (disposables)

Wegwerp overschoenen, ook wel disposables genoemd, zijn van groot belang bij het betreden van ruimtes waarbij hygiëne een grote rol speelt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ruimtes waar voedsel wordt verwerkt of bij zorginstellingen. Door overschoenen aan te trekken, wordt de kans dat mensen bacteriën van buiten mee naar binnen nemen, aanzienlijk kleiner. Mensen zijn immers een van de grootste kruisbesmetters. Doordat mensen alleen maar de overschoenen aan hoeven te trekken, in plaats van hun schoenen uit te doen, scheelt het ook nog eens tijd. De disposables kunt u na gebruik weer weggooien, om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan. 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Hoeveelheid
Alle wegwerp overschoenen

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Onze CMT schoenovertrekken zijn geschikt voor:

De schoenovertrekken die in de webshop van Hygiënesupply te koop zijn, zijn geschikt voor iedere organisatie waar hygiëne hoog op de agenda staat. Ze zijn onmisbaar in de voedingsmiddelenindustrie en in de gezondheidszorg. Ook voor in de kinderopvang zijn overschoenen een aanwinst. Wanneer ouders of verzorgers hun kind(eren) komen ophalen, kunnen ze overschoenen aantrekken, waardoor ze minder bacteriën meebrengen de opvang in. De overschoenen zijn erg gemakkelijk aan en uit te trekken.

Schoenovertrek met of zonder antislip?

De overschoenen zijn gemaakt van het zogenoemde PE-materiaal. U kunt ook kiezen uit overschoenen met een geruwde onderkant of een gladde onderkant. Een geruwde onderkant maakt de kans op uitglijden een stuk kleiner. Zijn er veel gladde, natte of vettige vloeren binnen het bedrijf? Kies dan voor de overschoenen met een geruwde onderkant. Zo kunt u veel ongelukken voorkomen.

Overschoenen kopen in verschillende kleuren en maten

Maakt u binnen de organisatie gebruik van een kleurcodering om de kans op kruisbesmetting te verkleinen? Hygiënesupply heeft overschoenen in verschillende kleuren, om ze te gebruiken op verschillende afdelingen. Zo voorkomt u dat de overschoenen van de ene afdeling liggen op de andere afdeling. De overschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

–        Blauw;

–        Groen;

–        Rood;

–        Geel;

–        Wit.

De overschoenen hebben een uniforme maat. Dit betekent dat ze voor elke schoenmaat geschikt zijn. Er zit wel verschil in de hoogte van de schoen. Zo zijn er overschoenen voor lage en hoge schoenen en voor laarzen. Ze passen daardoor niet alleen erg goed over de schoen of laars, het scheelt ook veel geld. U hoeft namelijk niet voor elke maat andere overschoenen aan te schaffen.

Combineer wegwerp schoenhoezen met andere disposables

Naast wegwerp schoenhoezen hebben we nog veel andere disposables in de webshop. Denk bijvoorbeeld aan wegwerp handschoenen, haarnetjes, schorten en wegwerpkleding. Allemaal om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan. Hygiënesupply houdt veel rekening met kleurcoderingen. Dus u zult bij (bijna) elk product zien dat het product perfect in het kleurcoderingssysteem van de organisatie past.

Plastic overschoenen waar te koop? Bestel ze online!

Eén paar keer klikken en u heeft uw wegwerp overschoenen besteld. Zo simpel kan het zijn! De prijzen die genoteerd staan in de webshop gelden alleen bij de kleinere afnames. Wilt u een grote afname? Dan maken we graag een passende offerte voor u, zodat u voordelig uit bent! Daarnaast mag u altijd contact met ons opnemen. We snappen namelijk dat het soms best lastig kan zijn om de juiste producten voor uw organisatie te kiezen. Wij adviseren u hier graag in.