Zachte bezems

Zachte bezems van topkwaliteit voor zowel binnen als buiten

Zoekt u een sterke, lichte en duurzame zachte bezem? Dan bent u bij Hygienesupply aan het juiste adres! Bij Hygienesupply treft u zachte bezems voor zowel binnen- als buitengebruik van de populairste merken zoals Vikan hygiënisch borstelwerk.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle zachte bezems

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Hoe kiest u de juiste zachte bezem?

Om voor ieder type ondergrond de juiste bezem te kunnen bieden variëren de hardheden van de vezels uit het borstelblok. Zo heeft Vikan speciaal zachte bezems, medium bezems, harde bezems en combi vegers ontwikkeld.

De zachte bezems zijn uitermate geschikt voor glad afgewerkte vloeren in combinatie met fijne droge vervuiling. Omdat de regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie de afgelopen steeds strenger geworden zijn zijn ook de eisen die gesteld worden aan bezems strenger geworden. Dit betekent bijvoorbeeld dat houten bezems tegenwoordig verboden zijn in ruimten waar voedingsmiddelen gebruikt worden. De Vikan bezems zijn hierdoor ideaal, omdat ze beschikken over een specifieke lijn zachte bezems die is ingespeeld op deze situatie.

Alle bezems van Vikan zijn geproduceerd van FDA goedgekeurde materialen zodat deze bezems gecertificeerd zijn voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Zachte bezems in HACCP Kleuren

Naast het gebruik van de goedgekeurde materialen heeft Vikan haar zachte bezems beschikbaar gemaakt in 9 kleuren. Dit heeft een bijkomend voordeel dat de bezems gemakkelijk kunnen worden geïntergreerd in uw kleurcodering programma. Wanneer u op deze wijze u zones scheidt reduceert u de kans op kruisbesmettingen tussen diverse afdelingen tot een minimum. De Vikan bezems bieden u dus een perfect reinigingssysteem en kleurcoderingsprogramma in systeem.

De juiste stelen voor uw zachte bezems

Uiteraard heeft u bij uw bezem ook een passende bezemsteel nodig. Bij Hygienesupply treft u daarom bezemstelen in verschillende formaten. In ons assortiment treft u onder andere bezemstelen van 130 cm, 150 cm en 170 cm.

Door een steel uit te kiezen met de juiste lengte stimuleert u uw lichaam een juiste houding aan te nemen zodat u lichaam fysiek minder belast word. Ergonomische stelen zijn tegenwoordig een must voor iedere werkgever die het beste voor heeft met zijn personeel. U bevordert op deze wijze niet alleen de werkomstandigheden maar reduceert ook uw ziekteverzuim door ergonomisch te werken.

In het assortiment van Hygienesupply treft u bezemstelen van merken als Vikan, FBK Hygiënisch Borstelwerk en Orange Brush.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste zachte bezem? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij adviseren u, zodat u de perfecte zachte bezem vindt. Wanneer de producten op voorraad zijn, worden ze altijd binnen 3 werkdagen bij u geleverd.