Mopboxen voor schoonmaakkar

Een mopbox is onmisbaar voor de schoonmaakprofessional. Mopboxen maken het mogelijk om moppen vochtig te bewaren, bijvoorbeeld tijdens het verplaatsen en bij het opbergen van de schoonmaakmaterialen.

Mopboxen maken het eenvoudig om snel, morsvrij en hygiënisch objecten, ruimtes en panden schoon te maken.

Filteren
Sorteren op
Alle mopboxen en houders

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Waarom werken met mopboxen?

Mopboxen zorgen voor efficiency in uw schoonmaakroutine. Door een mopbox set te plaatsen op de trolley of schoonmaakkar ontstaat voor iedere mop een eigen opbergruimte om de moppen vochten te bewaren.
Dit maakt het stapgewijs reinigen van bijvoorbeeld vloeren eenvoudig en overzichtelijk. Iedere mop voor de verschillende fases van de schoonmaak heeft zijn eigen mopbox.

In de mopbox blijft de mop vochtig, zodat het meteen klaar is voor actie als de praktijk hier om vraagt. Zeker als de makkelijk te bevestigen mopbox set wordt geïnstalleerd op een trolley/schoonmaakkar.

De combinatie mopbox / schoonmaakkar is bij uitstek geschikt voor toepassing in de horeca, zoals het bedrijfsrestaurant of Quick Service restaurants. Is er op de vloer gemorst met etenswaar of drinken, dan is met een mopbox de boel zo weer schoon.

Vikan heeft verschillende soorten mopboxen

Hygienesupply heeft gekozen voor de zeer complete mopbox oplossingen van Vikan. Vikan is een toonaangevende fabrikant van hygiënische schoonmaakartikelen uit Denemarken. Alle Vikan oplossingen voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Vikan mopboxen zijn leverbaar in 3 maten, zodat voor iedere maat mop/vlakmop/dweil een passende opbergmogelijkheid ontstaat:

– Vikan mopbox zonder deksel: 25 centimeter breed

– Vikan mopbox met deksel: 40 centimeter breed

– Vikan mopbox zonder deksel: 60 centimeter breed

De Vikan mopbox 40 centimeter wordt standaard geleverd met niet transparante deksel. Voor de Vikan mopbox 25 of Vikan mopbox 60 is een Vikan deksel los leverbaar. Deze deksels zijn transparant zodat u zicht houdt op de mop in de houder. Een mopbox met deksel houdt de mop vochtig.

Iedere Vikan mopbox is voorzien van dubbele bodem met perforaties, waarop water kan worden gegoten. De juiste hoeveelheid water is met vooraf aangebrachte kleurenstickers te controleren. De gesloten Vikan box kan worden omgekeerd waardoor de moppen evenredig worden bevochtigd en klaar zijn voor gebruik. Dit werkt snel, efficiënt en hygiënisch.


Hoe bevestig je mopboxen op schoonmaakkarren?

Iedere Vikan mopbox is snel en gemakkelijk te bevestigen met een Vikan houder voor boxen. Deze wordt geklikt op mopbox schoonmaakkarren. Wij leveren één type Vikan mopbox houder voor de 40 en 60 centimeter boxen. Vikan heeft ook een mopbox wandhouder in het assortiment om de mopboxen centraal op te bergen op een vaste locatie. 


Meer weten? Contact ons!

Alle Vikan mopboxen en accessoires zijn direct en snel te bestellen in onze webshop. Wilt u meer weten over deze Vikan producten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0345 725 725 of stuur een mail naar info@hygienesupply.nl