Vikan Complete mopbox 40cm 581410

Artikelcode: 581410

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

€ 56,10
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Complete mopbox om moppen vochtig te kunnen bewaren dankzij een afsluitend deksel. Op de bodem van de box bevindt zich een extra geperforeerde bodem waarop water kan worden gegoten.

De juiste hoeveelheid water is door middel van vooraf aangebrachte kleurenstickers te controleren. De gesloten box kan worden omgekeerd waardoor de moppen evenredig worden bevochtigd. Daarna zijn de moppen

klaar voor gebruik.

inclusief deksel, handgreep en voorbehandelingsbodem

Bijkomende informatie

EAN

5705025814100

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?