Vikan handtrekkers in HACCP kleuren

Vikan Handtrekkers in HACCP kleuren

Hygiëne is bij een vloertrekker van zeer groot belang. Bij een handtrekker is het hygiënische aspect nog veel belangrijker. Vaak worden handtrekkers ingezet voor het droog trekken van snij- en werktafels, keukenblad of andere werkplekken die in aanraking komen met voedsel of open product. Deze professionele handtrekkers worden daarom daarom vervaardigd in 8 verschillende kleuren zodat deze perfect binnen uw HACCP protocol passen. Deze handtrekkers zijn naast het ergonomisch en hygiënische design ook nog eens goed bestand tegen chemicaliën en kunnen gewassen worden op 121 graden. Daarnaast zijn de borstels en bezems binnen het productassortiment leverbaar in dezelfde kleuren leverbaar. Hierdoor is het goed mogelijk om uw reinigingsproducten goed gescheiden te houden per afdeling.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle handtrekkers

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Handtrekkers voor professioneel gebruik

Vikan zorgt er voor dat de materialen van hun schoonmaakproducten altijd van de beste materialen gemaakt worden. Het design heeft altijd één uitgangspunt en dat Hygiëne. Zo worden de handtrekkers bijvoorbeeld gemaakt van polypropyleen wat bestand is tegen chemie en hoog temperaturen. Uiteraard geld dit ook voor de handtrekkers. Daarnaast zijn de handtrekkers ook voorzien van kleurcodering. Kleurcodering zorgt er voor dat de kans op kruisbesmetting zo veel mogelijk geminimaliseerd word.

Ophangsystemen voor handtrekkers

Aangezien handtrekkers vaak gebruikt worden op oppervlakken zoals snijtafels, werkbanken en keukenbladen is het van groot belang dat de handtrekker goed en hygiënisch opgehangen kan worden. U wilt namelijk voorkomen dat uw handtrekker bacteriën verspreid op uw werktafels. Om dit te bewerkstelligen heeft Vikan speciaal ophangsystemen ontwikkeld voor bezems, handtrekkers en vloertrekkers. Denk hierbij ook na over de bacteriën die op uw handen zitten wanneer u uw werktafels reinigt. Het is dus belangrijk uw handen goed te wassen en te desinfecteren en daarna wegwerp handschoenen te gebruiken.