Vikan plaatmessen

Plaatmessen nodig voor uw professionele keuken, bakkerij of cateringbedrijf? Bij Hygienesupply.nl vindt u Vikan plaatmessen en handschrapers van RVS die ideaal zijn om bakplaten en grillroosters hygiënisch mee schoon te maken.

Onze plaatmessen van Vikan zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. De plaatmessen voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle plaatmessen

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Waar worden Vikan plaatmessen voor gebruikt?

De Vikan plaatmessen en handschrapers zijn ideaal om bakplaten en grillroosters mee schoon te maken. Met een Vikan plaatmes schraapt u gemakkelijk aangekoekte voedselresten, olie en vet van de bakplaat zonder strepen of krassen te krijgen. Zeker in een professionele keuken, bakkerij of cateringsbedrijf is dit stukje gereedschap onmisbaar!

Voordelen van Vikan plaatmessen

Alle Vikan plaatmessen voldoen aan de voedselveiligheidsnormen van de HACCP, FDA en alle bekenden keurmerken. Dit betekent dat iedereen die met voedsel werkt, van restaurants en catering in de horeca tot aan fabrikanten van etenswaren, gegarandeerd en verantwoord kan werken met de professionele plaatmessen van Vikan. De ergonomisch ontworpen handvatten van de Vikan plaatmessen zijn uitermate sterk en geschikt om veel kracht mee te zetten. Ook zijn de plaatmessen voorzien van een flexibel steekblad met afgeronde hoeken, waardoor het bijna onmogelijk is om krassen op de grill- of bakplaat te maken.

Bestel Vikan plaatmessen eenvoudig online

Heeft u nieuwe plaatmessen nodig? De Vikan plaatmessen, handschrapers en overige schrapers zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Binnen 1-3 werkdagen heeft u uw plaatmessen al in huis! 

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig over onze Vikan plaatmessen of andere producten uit onze webwinkel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord!