CMT Spray-Away® Disinfection alcohol 5000ml can 43480113 – CMT

Artikelcode: 43480113

Dit product is uit voorraad leverbaar. 

€ 39,95
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

CMT Spray-Away® Disinfection alcohol 5000ml can 43480113 – CMT

CMT® Spray Away Disinfection Alcohol is een oppervlakte desinfectievloeistof op basis van ethylalcohol 80% van zeer zuivere kwaliteit. CMT® Spray Away is speciaal ontwikkeld en getest voor een optimale desinfectie en hygiëne. De werking is snel en effectief en daarmee praktisch in het gebruik. CMT® Spray Away is toepasbaar voor het desinfecteren van kleine oppervlakken, kleine voorwerpen en kleine werkbladen. Deze vloeistof laat geen residu achter en is biologisch afbreekbaar. CMT® Spray Away is niet toxisch, niet allergeen en niet agressief daarnaast is CMT® Spray Away ongeparfumeerd en bevat het geen kleurstoffen.

Toepassing van CMT desinfection alcohol

CMT® Spray Away Disinfection Alcohol is toegestaan door het CTGB onder toelatingsnummer 14026N voor het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen (tot ca. 0,5 m2) in  grootkeukens en overige instellingen in de voedingsmiddelensector; wellness sector, laboratoria, cleanrooms. CMT® Spray Away Disinfection Alcohol is bestemd voor desinfectie (zonder naspoelen) van oppervlakken die met een waterige oplossing niet of slecht behandeld kunnen worden zoals bijvoorbeeld het (tussentijds) desinfecteren van: instrumenten, messen, tangen, werkoppervlakken, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, gladde bedieningspanelen, behandeltafels, armleuningen en hoofdsteunen van behandelstoelen

Gebruik van CMT desinfection alcohol

De te desinfecteren oppervlakken besproeien met het onverdunde middel (sproeiafstand ca. 30 cm). Zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken gedurende de aangegeven inwerktijd volledig bevochtigd blijven. CMT® Spray Away dient alleen te worden toegepast op alcohol bestendige oppervlakken, die schoon of nagenoeg schoon zijn.

Food Safety van CMT desinfection alcohol

Spray Away Disinfection Alcohol is getest voor het veilig gebruik in de Food sector als desinfectans zonder naspoelen. Vreklaringe voor ´het veilig gebruik in de Food Sector` kunnen u op aanvraag worden verstrekt.

Sterile

CMT® Spray Away Disinfection Alcohol STERILE, is de steriele, kiemvrije GAMMA doorstraalde variant voor speciale clean room toepassingen. De alcohol wordt voor deze toepassing 15 minuten GAMMA doorstraald met 25 kGy minimaal welke wordt gebruikt voor een Sterility Assurance Level van 10E-6. CMT® Spray Away Disinfection Alcohol STERILE, zit hermetisch verpakt in een luchtdicht gesealde omverpakking.

Dosering van CMT Spray-Away Disinfection Alcohol

Dosering: 40 ml per 0,5 m2 te behandelen oppervlak. De opbrengst van de standaard vernevelaar ligt tussen de 0,6 en de 0,8 ml per dosering. Voor de behandeling van oppervlakken groter dan 0,25 m2, zoals werkoppervlakken, dient de bijgeleverde doseerdop gebruikt te worden. Minimale inwerktijd: 30 seconden. Na behandeling het oppervlak aan de lucht laten drogen. Het middel dient alleen te worden toegepast op kleine oppervlakken en voorwerpen die alcoholbestendig zijn. CMT® Spray Away Disinfection Alcohol laat na verdamping geen residu na.

Verpakking:   1 Stuks

Additional information

Brand CMT Disposables & Desinfectie
EAN

8716244011789

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?