Vikan Condenstrekker 40cm 7716

Artikelcode: 7716.

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Wissen
€ 29,15
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Nieuwe condenstrekker voor condens op plafonds, buizen, leidingen en airco's. Een verbluffend eenvoudig product om hinderlijke en onhygiënische druppelvorming te verwijderen. De condenstrekker wordt op een waterdoorlaatbare steel (2991 of 2973) geschroefd waarop aan de achterkant een flacon (1100-5) of uitvoerslang (9441-3 of 9441-5)wordt bevestigd.

Condenstrekker:
polypropyleen en stevig rubber
max. 121° C.
400 mm breed

Bijkomende informatie

Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?