Mircovezel mopframes

In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod frames voor microvezel moppen. Onze microvezel mop frames zijn van het bekende Deense merk voor hygiëne- en schoonmaakproducten Vikan, dus dan weet u dat het goed zit bij dit A-merk voor industrie, voedingssector en de medische wereld. Voor deze soorten moppen bestaan er mop frames:

– De strengenmop
– De dweilmop
– De vlakmop
– De Kentucky mop
– De minimop
– De Spaanse mop
– De ronde midimop geschikt voor rondingen in ruimtes.

De Vikan microvezel mop frames passen op alle bijbehorende Vikan onderdelen, waaronder vanzelfsprekend de clickfitsystemen van de Vikan microvezel stelen. De Vikan microvezel mop frames zijn doordachte ontwerpen die moeiteloos bij de moeilijkst doordringbare plekjes kunnen komen, zelfs achter verwarmingselementen. Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken of het door u gewenste frame type ertussen staat.

Filteren
Sorteren op
Alle microvezel mopframes

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

De Vikan microvezel mop frames zijn doordachte ontwerpen die moeiteloos bij de moeilijkst doordringbare plekjes kunnen komen, zelfs achter verwarmingselementen. Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken of het door u gewenste frame type ertussen staat.

Deze drie soorten Vikan microvezel mop frames kunt u bestellen in onze webshop

  1. Het vlakmopframe: dit zijn de licht in gewicht modellen met een plat en vlak oppervlak. Het mooie is dat dit frame uitwisselbaar is met elke pocketmop. Dit is razend snel mogelijk met behulp van het door Vikan bedachte clickfit systeem. Door het platte design is de reikwijdte zeer groot op lastig bereikbare plekken.
  2. Het Vikan Composiet FLIP mopframe: met het FLIP systeem is een mop veel makkelijker wendbaar en kan effectiever gebruik worden gemaakt van het gehele oppervlak van een vlakmop. Meer mogelijkheden tot rotatie. Dit is ideaal op lastig bereikbare plekken en geeft een aanzienlijke verlaging van de fysieke belasting van uw medewerker.
  3. Het Vikan Superior mopframe: dit model heeft alle voordelen van een vlakmopframe, maar dan in uitzonderlijke lengtes als  90 of 120 centimeter.

Wat zijn de voordelen van Vikan microvezel mop frames

1. Elke mop is zeer handzaam en prettig in gebruik. Om fysieke klachten of overbelasting van uw medewerkers te kunnen voorkomen is elk mop frame van Vikan licht in gewicht en kennen ze een uitgebalanceerde gewichtsverdeling van al het geabsorbeerde water dat zich in de mop begeeft. Naast de maten staat ook het gewicht bij elke gram genoemd in het overzicht van onze te bestellen moppen frames.

2. De standaard handelingen als vegen, uitwringen en de vervanging van de mop is in samenwerking en samenspraak met professionals uit de schoonmaakwereld in lengte van jaren zodanig verbeterd door Vikan dat u er zeker van kan zijn dat uw afdeling schoonmaak blij wordt van een mop frame als deze.

3. De frames zijn eenvoudig te reinigen. Het polystyreen of polypropyleen is bijna altijd in één stuk gegoten, zodat er geen vuil kan hechten in naden of verbindende onderdelen. Daarnaast zijn de microvezel moppen goed uitwasbaar, zonder dat er ongewenste vuilresten achterblijven.

4. Voor een goede bevestiging van de onderdelen heeft Vikan een handige lock-optie bedacht, zodat er tijdens het schoonmaken niets kan losschieten. Verder geldt voor de vlakmoppen dat ze een extreem hechtende klittenband hebben die niet zomaar zal loslaten. Wij adviseren deze strips gemiddeld om de drie maanden te vervangen voor een optimaal resultaat.

5. Ook al kiezen professionals tegenwoordig vaak voor microvezel mop, de frames zijn nog altijd geschikt voor het bevestigen van een exemplaar van katoen.

Ontdek de uitgekiende mopklemmen van Vikan microvezel mop frames

De mopklemmen van Vikan zijn allen voorzien van een universele steelverbinding, zodat uw schoonmaker moeiteloos kan wisselen. Het gaat hier om gebruiksvriendelijke en ergonomisch verantwoorde klemmen voor het snel en gemakkelijk opdoen en afdoen van de mop. De mopklemmen zijn ultrasterk, want na honderden keren van gebruik mag er natuurlijk niks afbreken of anderszins kapot gaan. Ook staat Vikan bekend om de mopklemmen die speciaal geschikt zijn voor strengenmoppen. Vaak is er voor de bevestiging een degelijke voetbediening. Deze pedaaltjes maken bukken en door de knieën gaan onnodig voor uw personeel.

Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor vragen, extra informatie, advies of een offerte

Heeft u vragen, wenst u een offerte, advies of aanvullende informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Hygienesupply. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op het nummer 0345 – 724900.