Mircrovezel stelen

Zoals u weet zijn microvezel schoonmaakproducten de afgelopen jaren een van de grootste ontwikkelingen in de schoonmaakwereld. Iedereen in de zorg, horeca of voedingsmiddelenindustrie werkt ermee. In onze webshop met alles voor professionele schoonmaak vindt u een ruim assortiment microvezel schoonmaakproducten voor alle microvezel toepassingen. Hiertoe behoren uiteraard microvezel stelen in elke wenselijke maat, lengte of kleur. Onze stelen zijn van de bekende Deense schoonmaakfabrikant Vikan, het A-merk voor de schoonmaakprofessional. Alle populaire Vikan microvezel stelen kunt u dus snel en makkelijk online bestellen in onze webshop. Dit geldt ook voor handige toepassingen als bijvoorbeeld de microvezel mop frames.

Filteren
Sorteren op
Alle microvezel stelen

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Telescopische stelen van Vikan voor hoge plafonds

Door de grote vraag bestaat de collectie Vikan microvezel stelen die u online kan kopen bij onze webwinkel uit twee soorten: vaste stelen en telescoopstelen. Met de handige uitschuifbare telescoopstelen kunt u bij moeilijk bereikbare hoogtes komen tot wel zes meter, wat ideaal kan zijn op productielocaties in de industrie met een hoog gelegen plafond. Het vergroten van de telescopische steel kan al met één simpele druk op het knopje op de bovenkant van de steel.

Als u een telescopische steel ook nog eens combineert met bijvoorbeeld de zeer wendbare Vikan Composiet FLIP mopframe bereikt u de ideale rotatiemogelijkheid bij moeilijk bereikbare plekken en geeft een aanzienlijke verlaging van de fysieke belasting van uw medewerker.

Deze drie soorten Vikan microvezel stelen kunt u online bestellen in onze webshop

1.   Vikan ergonomische steel.

2.   Vikan korte of normale ergonomisch top-gereguleerde telescoopsteel.

3.   Vikan Swish: vier types.

4.   Toebehoren: een Vikan adapter als verbindingsonderdeel van andere Vikan artikelen zoals bezems of trekkers.

Een adapter of schroefstuk is een handige universele koppeling die u kan plaatsen op elke voor de hand liggend product van Vikan. Daarnaast is het voordeel dat u bij een steel met uitgelubberd of versleten schroefdraad probleemloos een Vikan adapter eroverheen kunt plaatsen, zodat uw steel nog steeds bruikbaar is.

Wat zijn de voordelen van Vikan microvezel stelen?

1.   Elke steel is zeer handzaam en gebruiksvriendelijk. Ter voorkoming van lichamelijke klachten van uw medewerkers te kunnen zijn alle stelen en de aanvullende Vikan onderdelen licht in gewicht.

2.   Vikan ontwikkelt zijn producten in samenwerking en samenspraak met schoonmaakprofessionals. Hierdoor weet u dat producten als alle toebehoren van microvezel toepassingen mede zijn bedacht door mensen die weten wat er speelt op de werkvloer.

3.   De stelen zijn op eenvoudige manier te reinigen. De levensmiddelengeschikte materialen aluminium of polypropyleen zijn in één stuk gegoten. Doordat naden of andere openingen hierdoor ontbreken kan er nergens vuil intrekken, wat een uitstekende preventie is tegen kruisbesmetting.  

4.   De stelen hebben een praktische lock-optie, zodat er bij het schoonmaken nooit iets kan losschieten.

5. Vanwege het door Vikan bedachte Ergoclean clickfit systeem, dat compatible is met alle types moppen en borstels van dit merk, kunnen schoonmakers heel snel onderdelen los en vast klikken op een steel.

6. De stelen hebben een kleurcodering en een ophanggaatje.

7. Een gedeelte heeft een handbeschermend manchet voor vermindering van de spierbelasting of het vermijden van aanraking van chemische stoffen of zaken die op enigerlei wijze schadelijk of belastend kunnen zijn.

8. De stelen met een telescopisch deel zijn in hoogte verstelbaar, terwijl voor de bevestiging van borstels of moppen vaak een praktische voetbediening is met pedaaltjes. Deze maken het vele bukken en door de knieën gaan onnodig voor uw personeel.

Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor vragen, extra informatie, advies of een offerte

Heeft u vragen, wenst u een offerte, advies of aanvullende informatie over artikelen voor uw microvezel toepassingen of andere zaken op het gebied van schoonmaak, reniging en hygiëne? Neem dan contact op met de klantenservice van Hygienesupply. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op het nummer 0345 – 724900.