KLEENEX* Ultra Soft Pop Up Handdoeken Intergevouwen Medium 1126 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 1126
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 164,00€ 147,60
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KLEENEX* Ultra Soft Pop Up Handdoeken Intergevouwen Medium 1126 Wit – Kimberly Clark

Luxe, ultrazachte handdoeken voor meer hygiëne en comfort. Vel-voor-vel uitgifte, zodat ze alleen worden aangeraakt door de gebruiker, helpen kosten en afval te verminderen. Ideaal voor: te gebruiken als vervanging van katoenen handdoeken om uw handen te drogen, snel en comfortabel in kantoor en hotel toiletruimtes die beschikken over een hoog imago; houdt kosten, afval en onderhoud laag, doek-voor-doek uitgifte en geen navulling of wassen nodig. Verkrijgbaar als: 70 frisse witte handdoeken, ultra zacht en comfortabel, 1-laags, intergevouwen handdoeken, voorzien in een stijlvolle, spatbestendige pop-up doos om de handdoeken schoon en droog te houden totdat ze nodig zijn.

Verpakking: 18 Dispenser Boxen x 70 Doeken = 1260 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handdoeken Dispenser POP-UP Doos Small 9924 RVS van Kimberly Clark.

Bijkomende informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

1-laags

EAN

36000112689

Materiaal

Airflex

Merk Kleenex
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?