SCOTT* Scottfold Handdoeken M Gevouwen Medium 6633 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6633
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 109,70€ 98,73
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

SCOTT* Scottfold Handdoeken M Gevouwen Medium 6633 Wit – Kimberly Clark

Papieren handdoeken met vel-voor-vel uitgifte, zodat ze alleen aangeraakt worden door de gebruiker. Drogen handen hygiënisch en effectief, helpen kosten te verlagen en afval te verminderen. Ideaal voor: muurdispensers in drukke toiletruimtes waar hoog niveau van hygiëne belangrijk is; houden de kosten laag, goede waarde per vel; drogen uw handen snel en comfortabel met minder handdoeken, omdat ze sterk en zeer absorberend zijn, scheuren niet als ze nat zijn. Verkrijgbaar als: 1-laags witte intergevouwen handdoek en gemaakt van sterk, zeer absorberend AIRFLEX* Materiaal.

Verpakking: 25 Wikkels x 175 Doeken = 4375 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de volgende dispensers:

Bijkomende informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

1-laags

EAN

10036000019602

Materiaal

Airflex

Merk Scott
Hulp nodig?