SCOTT* Max Handdoeken Rol 6691 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6691
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 142,50€ 128,25
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

SCOTT* Max Handdoeken Rol 6691 Wit – Kimberly Clark

Handdoeken op rol met doeken van 25cm lengte voor meer efficiëntie, tevredenheid van de klant en hygiëne vereisten. Vervaardigd met behulp van gepatenteerde AIRFLEX* Technologie, het zachte textielachtige gevoel en uiterlijk biedt superieure absorptie en kracht, wat betekent dat er minder handdoeken nodig zijn om de handen te drogen, scheuren niet als ze nat zijn. Ideaal voor: drukke kantoren, gezondheidszorgfaciliteiten en locaties waar contact met voedsel is; de SCOTT® MAX Handdoeken op rol en de AQUARIUS* Handdoek op rol dispenser met doeken van 25cm lengte zijn ontworpen om frustrerende situaties te voorkomen wanneer het product op in de toiletruimte. Verkrijgbaar als: witte 350m handdoek rol met 1400 doeken, met Food Approved certificering en Ecolabel milieukeur.

Verpakking: 6 Rollen x 1 Doek = 6 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de AQUARIUS* Rolhanddoekdispenser 25 Cm 6989 Wit van Kimberly Clark.

Bijkomende informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

1-laags

EAN

5033848036943

Materiaal

Airflex

Merk Scott
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?