KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Zeepdispenser Cassette 1.2 Ltr 11329 Zilver – Kimberly Clark

Artikelcode: 11329
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Beschikbaar via nabestelling

€ 194,50€ 175,05
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Zeepdispenser Cassette 1.2 Ltr 11329 Zilver – Kimberly Clark

Handreiniger Dispensers, uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen. Ideaal voor: uitgifte van KLEENEX® Luxe Foam Handreiniger voor veelvuldig gebruik, zonder de dispenser aan te hoeven raken, voor toiletruimtes waar hygiëne belangrijk is; zorgt voor minder verontreiniging en de verspreiding van bacteriën; houdt kosten laag in drukbezochte omgeving, eenvoudig onderhoud. Verkrijgbaar als: No touch snel te vullen dispenser met drukknop of sleutel, geschikt voor 1.2-liter cassette, afgerond ontwerp met geborsteld metalen afwerking zonder vuil of stofophoping, slimme sensor technologie voor controle en indicator wanneer bijgevuld moet worden of een nieuwe batterij nodig is.

Verpakking: 1 Dispenser

Uw dispenser monteren? Gebruik dan deze handige Handreiniger Dispenser Stand van Kimberly Clark.

 

Bijkomende informatie

EAN

5033848037711

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?