KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handreiniger Dispenser Stand 11430 Zwart – Kimberly Clark

Artikelcode: 11430
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Beschikbaar via nabestelling

€ 245,70€ 221,13
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handreiniger Dispenser Stand 11430 Zwart – Kimberly Clark

Stijlvolle dispenser, behoort tot een compleet assortiment toiletruimte dispensers, die hygiëne bevordert, beter verzorgt en helpt de kosten te beheersen. Ideaal voor: veilig monteren van KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Hand sanitizer dispensers, waar wandmontage niet mogelijk is; houdt handen schoon en helpt hygiëne te verbeteren en beperkt verontreiniging in drukke omgeving, zoals kantoren, hotels en recreatie faciliteiten. Verkrijgbaar als: zwarte standaard, gecoat metaal, geschikt voor 1.2-liter of 1 liter zeep & sanitiser dispenser. Een modern design, eenvoudige montage en installatie.

Verpakking: 1 Dispenser

Een dispenser nodig om te monteren? Deze Elektronische No Touch Zeepdispenser van Kimberly Clark werkt perfect!

Bijkomende informatie

EAN

10036000114307

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?