KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handreiniger Dispenser Stand 11430 Zwart – Kimberly Clark

Artikelcode: 11430
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 245,70€ 221,13
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handreiniger Dispenser Stand 11430 Zwart – Kimberly Clark

Stijlvolle dispenser, behoort tot een compleet assortiment toiletruimte dispensers, die hygiëne bevordert, beter verzorgt en helpt de kosten te beheersen. Ideaal voor: veilig monteren van KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Hand sanitizer dispensers, waar wandmontage niet mogelijk is; houdt handen schoon en helpt hygiëne te verbeteren en beperkt verontreiniging in drukke omgeving, zoals kantoren, hotels en recreatie faciliteiten. Verkrijgbaar als: zwarte standaard, gecoat metaal, geschikt voor 1.2-liter of 1 liter zeep & sanitiser dispenser. Een modern design, eenvoudige montage en installatie.

Verpakking: 1 Dispenser

Een dispenser nodig om te monteren? Deze Elektronische No Touch Zeepdispenser van Kimberly Clark werkt perfect!

Bijkomende informatie

EAN

10036000114307

Merk Kimberly-Clark
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?