WYPALL* Handreinigingsdoeken 7772 Groen – Kimberly Clark

Artikelcode: 7772
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 158,30€ 142,47
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

WYPALL* Handreinigingsdoeken Navulling 7772 Groen-6 – Kimberly Clark

Het maakt niet uit met welke oppervlakken ze de hele dag in contact komen, geef uw medewerkers en bezoekers meer gemoedsrust door bewezen hygiëne- en desinfecterende werkplekoplossingen te bieden om de keten van kiemoverdracht te helpen doorbreken. WypAll® reinigingsdoekjes zijn het perfecte product voor een groot aantal klussen waarvoor een draagbare reinigingsoplossing nodig is. De groene, 1-laags industriële reinigingsdoekjes zijn verpakt in een doekjesbus met centrefeed en worden één voor één afgegeven om afval te verminderen en de hygiëne te behouden. De multifunctionele doekjes zijn voorverzadigd voor maximaal gemak, waardoor het niet nodig is om zeep, gel of water toe te voegen; perfect voor het reinigen van handen en routinematige industriële reiniging zoals gereedschappen en machines. Elk afzonderlijk WypAll® reinigingsdoekje meet 27 cm (L) x 27 cm (B).

  1. Elke bus WypAll® reinigingsdoekjes bevat 50 groene, 1-laags voorverzadigde doekjes
  2. Multifunctionele doekjes, perfect voor het reinigen van handen en routinematige industriële reiniging zoals gereedschappen en machines
  3. WypAll® reinigingsdoekjes zijn voorverzadigd, waardoor het niet meer nodig is om zeep, gel of water toe te voegen
  4. Elk industrieel doekje heeft een ruwe kant om te schrobben en een gladde kant voor reiniging en afwerking
  5. De industriële reinigingsdoekjes zijn verpakt in een canister met centrefeed-doekjes en worden één voor één afgegeven om afval te verminderen en de hygiëne te behouden

Verpakking: 6 Bussen x 50 Doeken = 300 Doeken

Additional information

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Brand Wypall
EAN

5033848000050

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?