Industriële Stofzuigers

De diverse industriële stofzuigers en waterstofzuigers van het merk Dibo zijn geschikt voor zowel de particuliere gebruiker maar daarnaast ook uitermate geschikt voor professioneel industrieel gebruik. De industriële stofzuigers worden allemaal gekenmerkt door een ergonomisch design, krachtige motoren een robuust ontwerp en een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is het van groot belang dat de stofzuigers geluidsarm zijn, zo produceert de Dibo P13-d stofzuiger maar 62dB.

Alle stofzuigers zijn voorzien van een gepatenteerd regelfunctie waarmee u de zuigkracht traploos kunt regelen.

Hoe weet ik welke stofzuiger het beste bij mij past?

Wanneer u een stofzuiger wilt gaan aanschaffen is het goed om uzelf de volgende vragen te stellen:

✔ Wil ik een stofzuiger met een zak of zonder een zak ?

✔ Wat voor soort ondergrond wil ik stofzuigen en past het hulpstuk hierbij?

✔ Is het belangrijk dat de stofzuiger extra stil is kwa geluid?

✔ Wil ik alleen vaste vervuiling opzuigen of wil ik ook vloeitstoffen op kunnen zuigen?

Industriële Waterstofzuigers

De dibo industriële waterstofzuigers worden allemaal gekenmerkt door een uniek techniek, robuust design & ergonomische ontwerpen. Zo is de Dibo P80/2 WD zelfs dubbel motorig uitgerust. Dit heeft als voordeel dat men de zuigkracht van de waterstofzuiger aanpassen op het te reinigen oppervlak.

De Dibo P30-WDS stofwaterzuiger is zelfs voorzien van een stopcontact met inschakel apparaat zodra u een bepaald stuk gereedschap hierop aansluit slaat de stofwaterzuiger direct aan wanneer u gebruik maakt van het gereedschap. Wanneer men echt veel water op moet zuigen is er nog de Dibo P50 WP beschikbaar. Deze waterzuiger heeft een ingebouwde waterpomp die het mogelijk maakt om continu door te gaan met waterzuigen.

Bekijk in het onderstaande filmpje de werking van de Dibo P50 WP

Hoe weet ik welke waterstofzuiger het beste bij mij past?

Op de markt zijn vele waterstofzuigers te krijgen en daardoor is het vaak lastig een goede keus te maken, u kunt zich de volgende vragen stellen om een goede keus te maken:

✔ Hoe veel vloeistof moet ik regelmatig opzuigen

✔ Is het puur en alleen vloeistof of zit er ook vervuiling bij

✔ Is er op locatie een punt waar u de waterzuiger makkelijk kunt legen, of is het beter om hem af te pompen met een  vuilwaterpomp

✔ Moet u trappen op of af (ketelgrote speelt hierin een belangrijke rol)

✔ Hoe zwaar gaat u de machine gebruiken

Reinigen van vloeren met behulp van industriële veegmachines

Met de industriele veegmachines van Dibo reinigt u op eenvoudige wijze grote aantallen vierkante meters vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan magazijnen, parkeergarages, stallen en diverse andere bedrijfsruimten. In ond assortiment vindt u veegmachines voor binnen en buiten en met een manuele- of tractiemotor aandrijving, het is tevens mogelijk om verschillende borstelssoorten te monteren zodat de veegmachines voor iedere vloertype geschikt zijn.

Hoe weet ik welke veegmachine het meest geschikt is mij?

Het is niet altijd gemakkelijk om zelf de beste keus te maken, er zijn verschillende factoren die bepalen welke veegmachine het beste bij u past.

✔ Waarvoor wilt u de veegmachine gaan gebruiken ?

✔ Wat is de oppervlakte van de te vegen ruimte

✔ Welk soort vervuiling wilt u opvegen

U dient over deze vragen goed nagedacht te hebben voordat u een juiste beslissing kunt maken. Daarnaast staan onze adviseurs altijd voor u klaar om u te begeleiden in de keuze voor de juiste veegmachine. Daarnaast is het altijd mogelijk om de machines te demonstreren op locatie.

Advies op maat voor uw perfecte industriële reinigingsmachine

Omdat de verschillende industriële machines sterk variëren op het gebied van de eigenschappen van de machines is het zeer belangrijk om dat juiste machine voor de juiste werkzaamheden te vinden. Onze adviseurs hebben inmiddels 40 jaar ervaring opgebouwd in diverse branches binnen de reinigingsindustrie. Bent u op zoek naar een industriële schoonmaakmachine en zou u graag advies willen inwinnen dan staan onze adviseurs voor u klaar om hun kennis te vertalen naar uw te reinigen object. Tevens is het mogelijk om de machines op locatie te laten demonstreren zodat u 100% zeker bent dat de door u beoogde machine ook de juiste keuze is.

U kunt contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen of via +31 (0)345-724900