Van waspoeder en multi-reiniger tot krachtige ontvetter

Het merk heeft veel verschillende producten ontwikkeld: voor het reinigen van oppervlakken, ontvetten van vloeren en het ontkalken van sanitair. Voor alles kunt u bij Dipp terecht. Zelfs voor waspoeder bent u bij Dipp aan het juiste adres. Ideaal voor het wassen van álle soorten textiel. Het poeder verwijdert met gemak hardnekkige vlekken en vermijdt vergrauwing. Zo blijft de (werk)kleding van uitstekende kwaliteit en kan de kleding lang gebruikt worden. Voor de dagelijkse reiniging kunt u de multi-reiniger gemakkelijk gebruiken en om ingebakken vet en olie op verschillende ondergronden te verwijderen kiest u voor de multi-ontvetter. De meeste schoonmaakproducten kunt u in verschillende maten aanschaffen, het is maar net wat voor u het prettigste is!

Professionele schoonmaakproducten voor in de keuken

Werkt u met voedsel? Dan is hygiëne één van de belangrijkste dingen in uw organisatie. De Dipp-producten sluiten hier goed bij aan. Zo vindt u in het assortiment de speciale keuken multi-reiniger. Ideaal voor een dagelijkse reiniging van alle oppervlakken in de keuken. Van de werktafel tot snijplanken en van deuren tot plafonds. Deze multi-reiniger is zelfs te gebruiken bij het reinigen van glas en ramen. Een streeploos en glanzend resultaat gegarandeerd! Door de geconcentreerde formule hoeft u maar een klein beetje product te gebruiken, waardoor het lang mee gaat!

Heeft u meerdere schoonmaakproducten nodig voor in de keuken? Dan is de Dipp Mini Pack voor in de keuken iets voor u! Voor slechts €129,00 ontvangt u de volgende producten:

  • Multireiniger;
  • Ontvetter;
  • Desinfectiemiddel;
  • Gratis cleanplan box t.w.v. €100,00!

Jouw industriële werkplaats schoonmaken

Voor de industriële omgeving heeft Dipp ook verschillende schoonmaakproducten ontwikkeld. Zo zijn er ontvetters en allesreinigers, speciaal om uw werkplaats schoon te maken en te houden. De producten zijn extra krachtig, waardoor u binnen de kortste tijd een gereinigde werkplaats hebt. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sprayflacon of een flacon met een draaidop. Daarnaast verschillen de producten in inhoud. Ontvetter kunt u niet alleen kopen in een fles van 5 liter, maar ook in 25 liter! Waar gaat uw voorkeur naar uit?

5 tips voor professioneel schoonmaken

Tot slot geven wij u 5 schoonmaaktips:

  1. De juiste houding

Om klachten te voorkomen, is het belangrijk om een goede houding te hebben tijdens het schoonmaken. Hierbij heeft u de juiste middelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een dweil met een verstelbare stok. Moet u bukken? Ga door de knieën in plaats van te buigen.

  1. Eerst droog, dan nat

Moet u een oppervlak schoonmaken waar zand, stof of ander fijn materiaal op ligt? Verwijder dit dan eerst door middel van een microvezeldoek of een zachte bezem. Pak daarna pas de vochtige dweil of natte doek erbij.

  1. Kleurcodering

We noemden het in het begin al even: een kleurcoderingssysteem. Door het toepassen van een kleurcodering, voorkomt u dat de schoonmaakproducten van de keuken bij de schoonmaakproducten van het toilet komen te liggen. Wel zo hygiënisch!

  1. Clean desk policy

Vraag de medewerkers hun bureau netjes achter te laten voordat ze naar huis vertrekken. Dit staat niet alleen een stuk netter, maar het draagt ook bij aan een betere hygiëne.

  1. Voldoende prullenbakken

Deze tip lijkt heel simpel, maar nuttig is hij zeker. Zorg voor voldoende prullenbakken in het bedrijf. Zo voorkomt u dat bezoekers of medewerkers hun troep ergens zo maar ergens neerleggen in plaats van in de prullenbakken.

Heeft u nog vragen over de Dipp-producten of over iets anders? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u altijd graag!