BST Boxer 700 Veiligheidsmes (zonder veiligheidssleutel)

Artikelcode: 728187

€ 16,75
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

BST Boxer 700 Veiligheidsmes (zonder veiligheidssleutel)

Dit herbruikbare Boxer 700-veiligheidsmes is speciaal ontworpen om door karton te snijden en beschikt over een uniek en zeer effectief snijmechanisme bestaande uit een haakvormig en recht mes, veilig verborgen achter een automatisch intrekkende detecteerbare beschermkap. Beide messen kunnen eenvoudig worden vervangen door de koffer te ontgrendelen met behulp van de turn-key ontgrendeling.

Het lichaam van de Boxer 700, inclusief de kant-en-klare en automatisch intrekbare beschermkap, is allemaal gemaakt van metaaldetecteerbaar met glas gevuld nylon. De veren en rechte messen zijn gemaakt van roestvrij staal en de haakmessen zijn gemaakt van koolstofstaal. De Boxer 700 is ook geschikt voor het knippen van kunststofband onder een hoek van 45°.

 

Alleen verkrijgbaar in blauw. Vervangende Boxer 700-mesjes zijn ook verkrijgbaar.

 

Bijkomende informatie

EAN

8716244298906

Merk BST Detectables
Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

Hulp nodig?