BST Dry Wipe Marker Blauw/Blauw 10st

Artikelcode: 728151

€ 31,85
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

BST Dry Wipe Marker Blauw/Blauw 10st

Deze dry wipe marker is niet giftig en met Sureflow-inkt zal hij, als de dop eraf blijft, meerdere dagen blijven schrijven.

De behuizing en de dop van onze Detectawipe Drywipe Marker zijn gemaakt van polyethyleen met een hoge dichtheid en bevatten een niet-toxisch metaaldetecteerbaar additief. Deze verbinding kan worden gedetecteerd door correct gekalibreerde in-line metaaldetectiesystemen.

De Detectawipe is voorzien van droog uitwisbare inkt die geschikt is voor gebruik op whiteboards en andere glanzende oppervlakken die kunnen worden schoongeveegd met een doek of tissue.

Bijkomende informatie

Breuk en Barst Bestendig

Een slagvast product is gemaakt van plastic of rubber dat is ontworpen om niet te versplinteren of breken. Deze materialen maken producten voor voedselproductie veiliger en verminderen het risico dat dat product/materiaal een vreemde verontreiniging wordt.

EAN

8716244294830

Merk BST Detectables
Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

X-Ray Visible

Een röntgen zichtbaar product is volledig gemaakt van röntgen zichtbare materialen. Dit kunnen metalen of plastic / rubberen materialen zijn met speciale additieven met een hoge dichtheid.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?