BST Fish 600 Veiligheidsmes met Haak Blauw

Artikelcode: 728190

 

€ 61,50
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

BST Fish 600 Veiligheidsmes met Haak Blauw 10 Stuks

De Fish 600 is een volledig metaaldetecteerbaar veiligheidsmes voor eenmalig gebruik. Het grote roestvrijstalen mes is volledig verborgen voor maximale veiligheid van de operator. Dit mes is bij uitstek geschikt voor het snijden van verpakkingspapier, krimpfolie en plastic band. Het mes van de achterste haak is ook gemaakt van roestvrij staal en is ontworpen voor het doorsnijden van verpakkingstape, touwgaas en karton.

Verpakking: 10 stuks

 

Additional information

Brand BST Detectables
EAN

8716244298937

Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?