BST P950 Detectable Pen blauw/blauw (25 stuks)

Artikelcode: 728168

€ 92,50
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

BST P950 Detectable Pen blauw/blauw (geschikt voor koude en natte productie omgeving)

De P950 is geschikt voor koude, vochtige en vette voedselproductieruimtes. De hoogwaardige roestvrijstalen inktcartridge onder druk is ontworpen om te presteren bij een temperatuurbereik van -20 °C tot +5 °C, heeft een 1 mm kogelpuntpunt en heeft een gemiddelde uitschrijflengte van 6000 meter (EWIMA). De P950 is ideaal voor gebruik in vriesruimtes en gekoelde verwerkingsruimtes.

De intrekbare P950 DetectaPen® heeft standaard een wit inzetstuk om hem gemakkelijk te kunnen onderscheiden van de J800.

Het BST DetectaPen®-assortiment is vervaardigd met behulp van ons paradepaardje xdetect® plastic compound – geoptimaliseerd voor metaal- en röntgendetectie in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Ons DetectaPen-assortiment bevat ook antibacteriële technologie met zilverionen, die effectief is tegen E-Coli, MRSA en Salmonella. Alle materialen die bij de constructie van onze pennen zijn gebruikt, zijn voorzien van uitgebreide goedkeuringen voor contact met levensmiddelen, inclusief EU- en FDA-conformiteit. De hoogwaardige roestvrijstalen inktcartridge draagt ​​verder bij aan de detecteerbaarheid van de pen.

Additional information

Anti Bacterieel

Een antibacterieel product is gemaakt van plastic waarin Steritouch® zilverionen antimicrobiële additieven zijn verwerkt. Deze technologie blijft actief gedurende de gehele levensduur van het product en beschermt tegen ziektekiemen en schimmels zoals E-Coli, MRSA en Salmonella.

Brand BST Detectables
Breuk en Barst Bestendig

Een slagvast product is gemaakt van plastic of rubber dat is ontworpen om niet te versplinteren of breken. Deze materialen maken producten voor voedselproductie veiliger en verminderen het risico dat dat product/materiaal een vreemde verontreiniging wordt.

EAN

8716244294960

Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

X-Ray Visible

Een röntgen zichtbaar product is volledig gemaakt van röntgen zichtbare materialen. Dit kunnen metalen of plastic / rubberen materialen zijn met speciale additieven met een hoge dichtheid.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?