Detectaplast detectie pleister blauw 180x20mm (waterafstotend)

Artikelcode: 8148

Inhoud: 100 stuks in een doosje

Afmeting: 180x20mm

€ 13,95
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Detectaplast detectie pleister blauw 180x20mm (waterafstotend) voor de voedingsmiddelenindustrie

De Detectaplast detectie pleister blauw 180x20mm (waterafstotend) is een must-have voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze opvallende blauwe pleister is niet alleen snel en gemakkelijk te herkennen in geval van een ongeval, maar is ook geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden.

Voordelen van de Detectaplast detectie pleister blauw

  • Opvallende kleur: De blauwe kleur van de pleister maakt hem snel en eenvoudig herkenbaar in geval van een ongeval. Dit is van groot belang in de voedingsmiddelenindustrie waar hygiëne en veiligheid van groot belang zijn.
  • Waterafstotend: De pleister is waterafstotend, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in vochtige omstandigheden. Dit maakt de pleister ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de keuken of bij het werken met vochtige producten.
  • Groot formaat: Met een formaat van 180x20mm is deze pleister groot genoeg om verschillende soorten verwondingen te bedekken. Bovendien is de pleister eenvoudig op maat te knippen, waardoor hij ook geschikt is voor kleinere wonden.
  • Steriel verpakt: De pleister is individueel verpakt en steriel, wat zorgt voor een optimale hygiëne en veiligheid bij gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Gebruik van de Detectaplast detectie pleister blauw

De Detectaplast detectie pleister blauw kan op dezelfde manier worden aangebracht als een gewone pleister. Zorg ervoor dat de wond schoon en droog is voordat je de pleister aanbrengt. Verwijder vervolgens de beschermfolie en breng de pleister aan op de wond. Druk de pleister goed aan om ervoor te zorgen dat hij goed blijft zitten.

Conclusie

De Detectaplast detectie pleister blauw 180x20mm (waterafstotend) is een onmisbare pleister voor de voedingsmiddelenindustrie. Met zijn opvallende blauwe kleur en waterafstotende eigenschappen is de pleister ideaal voor gebruik in vochtige omstandigheden. Dankzij het compacte formaat en de steriele verpakking is de pleister geschikt voor een breed scala aan kleinere verwondingen die kunnen voorkomen in de voedingsmiddelenindustrie.

Additional information

Brand Detectaplast
EAN

5407006140511

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?