Detectaplast detectie pleister blauw 19x72mm (waterafstotend)

Artikelcode: 738001

Inhoud: 100 stuks in een doosje

Afmeting: 19x72mm

€ 7,50
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Artikel 8140 van Detectaplast is de perfecte aanvulling op uw EHBO-kit. Deze waterdichte en hypoallergene pleisters zijn ontworpen om kleine snijwonden, schaafwonden en blaren te behandelen en te beschermen tegen infecties.

De pleisters zijn voorzien van een metalen strip die gemakkelijk detecteerbaar is door metaaldetectoren en röntgenapparatuur, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en andere industrieën waar voedselveiligheid van cruciaal belang is.

Met een afmeting van 19x72mm zijn deze pleisters geschikt voor de meeste kleine wondjes. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder pijn of irritatie.

De pleisters van artikel 8140 van Detectaplast zijn niet alleen hypoallergeen en detecteerbaar door metaaldetectoren en röntgenapparatuur, maar ook waterafstotend. Dit betekent dat ze perfect zijn voor gebruik in natte of vochtige omgevingen, zoals zwembaden, sportcentra en keukens.

De waterafstotende eigenschap van deze pleisters zorgt ervoor dat ze hun kleefkracht behouden en de wond droog en beschermd blijft. Dit maakt ze de ideale keuze voor mensen die veel tijd doorbrengen in vochtige omgevingen, zoals zwemmers, surfers, zeilers en andere watersporters.

Dus, als u op zoek bent naar een veelzijdige pleister die niet alleen hypoallergeen en detecteerbaar is, maar ook waterafstotend, dan is artikel 8140 van Detectaplast de perfecte keuze voor u.Pro

Bijkomende informatie

EAN

5407006140467

Merk Detectaplast
Hulp nodig?