Detectaplast detectie pleister blauw 25x72mm (waterafstotend)

Artikelcode: 8141

Inhoud: 100 stuks in een doosje

Afmeting: 25x72mm

€ 8,25
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Ontdek de krachtige bescherming van Detectaplast artikel 8141, de ideale pleisters voor wanneer je actief blijft en bestand wilt zijn tegen water en vocht. Deze waterafstotende pleisters zijn ontworpen om jou te beschermen tijdens jouw dagelijkse activiteiten, of je nu gaat zwemmen, sporten of gewoon de afwas doet.

Detectaplast artikel 8141 is ook geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, waar hygiëne en veiligheid van het grootste belang zijn. De pleisters zijn waterafstotend en voorkomen dat er water, vuil en bacteriën in de wond komen. Zo worden zowel de wond als de omgeving beschermd.

Met het handige formaat van 25x72mm mm en de sterke kleefkracht van de pleister blijft deze perfect op zijn plaats zitten, zelfs tijdens intensieve beweging. De ademende materialen zorgen ervoor dat de wond kan ademen en de huid beschermt wordt tegen vuil en bacteriën.

Dankzij het EAN-nummer van 5407006140474 weet je zeker dat je een hoogwaardig product in handen hebt. Detectaplast heeft meer dan 60 jaar ervaring in het produceren van medische hulpmiddelen en staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten.

Bestel nu Detectaplast artikel 8141 en geniet van de geruststellende bescherming die deze waterafstotende pleisters bieden. Of je nu een avontuurlijke buitensporter bent, of in de voedingsmiddelenindustrie werkt, met deze pleisters ben je altijd beschermd tegen water en vocht.

Additional information

Brand Detectaplast
EAN

5407006140474

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?