Hygienesupply Extra Krachtige Industriele Ontvetter 12x1L Spray

Artikelcode: 14041

Productbladen zijn op verzoek verkrijgbaar.

€ 71,40
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Hygienesupply Extra Krachtige Industriële Ontvetter 12x1L

Productomschrijving en toepassingsgebieden:

Professioneel sterk geconcentreerde dieptereiniger die alle vetten, oliën en vuilresten op een veilige en snelle manier oplost en verwijdert van harde en gladde oppervlakken zoals inox (RVS), metaal, kunststof, plastic, hout, glas, tegels en stenen. Deze ontvetter is uitermate geschikt voor het reinigen van garages, fabrieken, industriële werkruimtes, machines en motoren.

Gebruiksaanwijzing en dosering

Voor gebruik kan dit middel verdund worden met water in de verhouding 1/2 tot 1/40. Voor hardnekkige vervuilingen is het aan te raden om het product de eerste maal sterk en geconcentreerd te gebruiken. Oplossing enkele minuten laten inwerken, reinigen met een spons en daarna goed spoelen met water. Dit product werkt nog efficiënter met warm water en op warme oppervlakken (50-70°)

Product compatibiliteit

Hygienesupply Extra Krachtige Industriële Ontvetter mag echter niet in aanraking komen met koper, messing, aluminium, rubber en natuursteen.

Veiligheidsvoorschriften

Dit product kan bijtend zijn voor metalen en kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken. Draag bij gebruik oogbescherming, beschermende kleding en beschermende handschoenen. Buiten bereik van kinderen bewaren. NA INSLIKKEN mond spoelen – NIET het braken opwekken en raadpleeg een arts. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding uittrekken en huid met water afspoelen. Raadpleeg onmiddellijk een arts. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen. Onmiddellijk een arts raadplegen.

Opslag

Bewaar Hygienesupply Extra Krachtige Industriële Ontvetter in de originele gesloten verpakking en bescherm het tegen zonlicht en extreme temperatuurwaarden.

Milieu . Wetgeving . Normen

  • De oppervlakteactieve stoffen in dit reinigingsmiddel voldoen aan de criteria voor de biologische afbreekbaarheid vastgesteld in Verordening (EG) nr. 648/200 betreffende detergentia.

  • Dit middel voldoet aan de regelgeving inzake reinigingsproducten voor materialen en voorwerpen die in aanraking komen met voedingswaren.

Bijkomende informatie

EAN

9501246413681

Merk Hygienesupply
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?