IK Foam Pro 2 Sprayer 1.25 Liter

Artikelcode: 8.16.76
IK Sprayers

De IK FOAM Pro 2 professionele sprayer is vervaardigd voor de productie van droog en duurzaam schuim. Ontworpen om te worden gebruikt met chemische middelen met oppervlakte-actieve eigenschappen. IK Foam Pro 2 levert de gebruiker een dicht en permanent schuim dat ideaal is voor professionele reiniging, sanitatie en desinfectiewerk, reiniging van HVAC-systemen, autowassen en detaillering, fietsreiniging, evenals voor de desinfectie van voedselverwerkingsgebieden en industriële keukens.

€ 28,88
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
 • Gratis verzending vanaf € 150,-

 • Altijd snelle levering

 • Nu bestellen, later betalen

Description

IK FOAM Pro 2 Professionele Schuimsprayer

De IK FOAM Pro 2 is een professionele schuimsprayer die speciaal is vervaardigd voor het genereren van droog en duurzaam schuim. Deze sproeier is ontworpen voor gebruik met chemische middelen die oppervlakteactieve stoffen bevatten en is ideaal voor professionele schoonmaak, sanitaire en desinfectiewerkzaamheden, het reinigen van HVAC-systemen, voertuigwassing en -detailing, fietsreiniging, evenals voor de desinfectie van voedselverwerkingsgebieden en industriële keukens.

Producteigenschappen

 • Ventiel: Getarreerd op 3 bar / 43,5 psi, depressuriseerbaar
 • Standaard sproeiers: Speciale sproeier met ventilator-type schuim
 • Nuttige capaciteit: 1,25 L – 42 Oz.
 • Totale capaciteit: 1,9 L – 64 Oz.
 • Brutogewicht: 0,7 kg – 1,54 lbs.
 • Nettogewicht: 0,56 kg – 1,23 lbs.

Kenmerken en Voordelen

De IK FOAM Pro 2 handbediende sproeier is een schuimgenerator die is ontworpen voor schoonmaaktaken in verschillende sectoren. Het heeft een brede vulopening, ergonomisch ontwerp, veiligheidsventiel ingesteld op 3 bar (depressuriseerbaar), basis voor grotere stabiliteit, gekleurde doppen om de inhoud van de tank te identificeren, veiligheidsslot op het opening- en sluitsysteem.

De sproeier is uitgerust met drie mixers (oranje, grijs en groen) die het mogelijk maken om het type schuim te variëren door te kiezen tussen nat, intermediair of droog schuim. Met het gebruik van het schuim wordt de contacttijd tussen het chemische middel en het te reinigen oppervlak verhoogd, waardoor stoffen en bekleding effectief worden gereinigd zonder overmatige bevochtiging, wat de groei van schimmels en bacteriën kan veroorzaken, en biedt het een betere visuele controle over het besproeide oppervlak.

De eenvoudige handmatige montage en demontage van de IK Foam Pro 2 maakt volledig onderhoud mogelijk zonder het gebruik van gereedschap.

Toepassingsgebieden

 • Schoonmaak en desinfectie
 • Automotive en detailing

De IK FOAM Pro 2 is een essentieel hulpmiddel voor professionals die op zoek zijn naar een efficiënte en effectieve oplossing voor het genereren van kwaliteitsschuim. Met zijn geavanceerde ontwerp en veelzijdige toepassingen is het een waardevolle aanwinst voor iedereen die streeft naar kwaliteit en effectiviteit in hun werk.

 

 

 

Additional information

Brand IK Sprayers
EAN

8414685102089

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alifatische Koolwaterstoffen

Decaan, Heptaan, Hexaan, Limoneen, Pentaan

Geschikt voor Alkalische & Ketonische Stoffen

Ammoniak, Natriumhypochloriet

Geschikt voor Aromatische Koolwaterstoffen

Naftaleen, Tolueen (max40%), Xyleen

Geschikt voor Oliën & Petroleum

Plantaardige Oliën, Diesel, Benzine, Kerosine, Terpentine

Geschikt voor Zuren

Azijnzuur (max 20%), Zoutzuur (max30%), Vloeizuur (max20%), Fosforzuur, Nitraatstikstofzuur (max20%), Zwavelzuur (max30%), Andere Zuren

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?