IK Food 1.5 Sprayer 1 liter

Artikelcode: 8.17.81
IK Sprayers

De IK FOOD 1.5 is een voedingssprayer die speciaal is vervaardigd met materialen die volledig compatibel zijn voor contact met alle soorten voedsel. Voedselcertificering volgens Europese CE- en Amerikaanse FDA-regelgeving. Het is de beste verstuiveroptie in de voedingssector. Met de IK Food 1.5 kunt u allerlei soorten vloeibaar voedsel besproeien, zoals olie, melk, gesmolten boter, azijn, water, pekel, siroop, enz.

€ 27,69
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

IK Food 1.5 Sprayer – 1 Liter

De IK Food 1.5 Sprayer is een speciaal ontworpen spuitgereedschap voor de voedingsmiddelenindustrie. Met een capaciteit van 1 liter is deze spuit ideaal voor zowel kleinschalige als professionele toepassingen, waarbij precisie en hygiëne van het grootste belang zijn.

Belangrijkste Kenmerken

  • Speciaal Ontwerp voor Voeding: Geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie met materialen die veilig zijn voor voedselcontact.
  • Compacte Capaciteit: 1-liter tank, perfect voor gedetailleerde en nauwkeurige toepassingen.
  • Chemisch Bestendig: Bestand tegen de zuurgraad en agressiviteit van voedselveilige schoonmaakmiddelen.
  • Gemakkelijk te Reinigen: Ontworpen voor eenvoudige demontage en reiniging om kruisbesmetting te voorkomen.

Toepasselijke Sectoren

  • Voedselverwerking: Ideaal voor het aanbrengen van oliën, vetten of desinfectiemiddelen in voedselverwerkingsomgevingen.
  • Horeca en Catering: Perfect voor gebruik in keukens, restaurants en cateringbedrijven voor het schoonmaken en onderhouden van hygiëne.
  • Voedselproductie: Geschikt voor het aanbrengen van conserveringsmiddelen of andere behandelingen in de voedselproductie industrie.

Gebruiksgemak en Hygiëne

De IK Food 1.5 Sprayer is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en hygiëne. De ergonomische structuur zorgt voor comfortabel gebruik, terwijl de eenvoudige demontage en reinigbaarheid ervoor zorgen dat de spuit altijd schoon en hygiënisch is, een must in elke omgeving waar voedselveiligheid van essentieel belang is.

Conclusie

De IK Food 1.5 Sprayer – 1 Liter is een uitstekende keuze voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie die een betrouwbare, hygiënische en efficiënte spuitoplossing zoeken. Dankzij zijn specifieke ontwerp en functies voldoet het aan de strenge eisen van voedselveiligheid en hygiëne.

Bijkomende informatie

EAN

8414685101952

Merk IK Sprayers
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?