KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Rolhanddoekdispenser 8976 RVS – Kimberly Clark

Artikelcode: 8976
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Beschikbaar via nabestelling

€ 642,20€ 577,98
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Rolhanddoekdispenser 8976 RVS – Kimberly Clark

Dispensers voor papieren handdoeken op rol, uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen. Ideaal voor: uitgifte van vel-voor-vel SCOTT® Handdoeken op rol, zonder de dispenser te hoeven aanraken, in drukke wasruimtes, zoals voedselverwerking en openbare locaties, zoals luchthavens; draagt bij tot vermindering van de kruisbesmetting en de verspreiding van bacteriën. Houdt kosten laag bij veel gebruik, eenvoudig onderhoud. Verkrijgbaar als: No Touch Dispenser met sleutelgat en restrol functie, geschikt voor > 1.000 doeken per rol voor maximaal 500 toepassingen, in een strak modern design, in een roestvrijstalen afwerking zonder stof of vuilophoping.

Verpakking: 1 Dispenser

Werkt met de volgende handdoeken:

Bijkomende informatie

EAN

5033848032006

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?