KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Toilettissue Dispenser Mini Jumbo 8974 RVS – Kimberly Clark

Artikelcode: 8974
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Available on backorder

€ 256,50€ 230,85
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Toilettissue Dispenser Mini Jumbo 8974 RVS – Kimberly Clark

Dispensers voor Toilettissue Rollen, passend bij de Handdoek- en Handreiniger dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen. Ideaal voor: uitgifte van jumbo toilettissue rollen, gebruiker raakt de dispenser niet aan, geschikt voor drukbezochte toiletruimtes in kantoren en hotels met een luxe imago; helpt verontreiniging en verspreiding van bacteriën te verminderen; houdt kosten laag, grote capaciteit en weinig onderhoud. Verkrijgbaar als: moderne roestvrijstalen dispenser.

Verpakking: 1 Dispenser

Werkt met de volgende rollen:

Additional information

Brand Kimberly-Clark
EAN

5033848031986

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?