Mini-kliko 360 liter (diverse kleuren)

Artikelcode: VB360-mc
  • Land van oorsprong: DE
  • CBS goederencode 39231090
  • Formaat B 585mm L 880mm H 1112mm
Wissen
€ 135,00
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Mini-kliko 360 liter (diverse kleuren)

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze Mini-kliko van 360 liter. Dit compacte en toch ruime afvalbeheerproduct is een uitstekende keuze voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Gemaakt van UV-bestendig hoogwaardig kunststof (HDPE), is de mini-kliko ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en de dagelijkse intensieve belasting van afvalbeheer aan te kunnen.

De Mini-kliko van 360 liter is niet alleen duurzaam, maar ook ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Het is uitgerust met twee solide, rubberen wielen van 200 mm, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is, ongeacht of het vol of leeg is. Bovendien zijn de ergonomische handgrepen aan zowel de voor- als achterkant ontworpen voor optimaal comfort tijdens het verplaatsen van de container.

Wat de mini-kliko echt onderscheidt, is het slimme design van het deksel. Het kan volledig opengeklapt worden, waardoor het vullen en legen van de container een fluitje van een cent is. Bovendien helpt het deksel om geuren te beperken en houdt het ongedierte weg.

Een ander opvallend kenmerk van de mini-kliko is de verscheidenheid aan kleuren waarin het beschikbaar is. Of je nu de voorkeur geeft aan grijs, groen, blauw, rood of geel, er is een kleur die past bij de esthetiek van elke ruimte.

Kortom, onze mini-kliko van 360 liter biedt een krachtige combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en esthetische aantrekkingskracht. Het is de ultieme oplossing voor je afvalbeheerbehoeften.

Voordelen van een Mini Kliko

De Mini-kliko van 360 liter biedt talloze voordelen die hem onderscheiden van andere afvalbeheeroplossingen. Hier zijn enkele redenen waarom de mini-kliko een uitstekende keuze is:

Capaciteit: Met een capaciteit van 360 liter is de mini-kliko ruim genoeg om een aanzienlijke hoeveelheid afval te bevatten, terwijl hij toch compact genoeg blijft om in verschillende omgevingen te passen.

Mobiliteit: Dankzij de solide rubberen wielen en ergonomische handgrepen is de mini-kliko gemakkelijk te verplaatsen, zelfs wanneer hij vol is. Dit maakt het legen en verplaatsen van de kliko een eenvoudige taak.

Duurzaamheid: De mini-kliko is gemaakt van UV-bestendig hoogwaardig kunststof (HDPE), wat hem extreem duurzaam en bestand maakt tegen slijtage door intensief gebruik.

Duurzaamheid: De mini-kliko is gemaakt van UV-bestendig hoogwaardig kunststof (HDPE), wat hem extreem duurzaam en bestand maakt tegen slijtage door intensief gebruik.

Bruikbaarheid: Het deksel van de mini-kliko kan volledig worden geopend, wat het vullen en legen van de container vergemakkelijkt. Bovendien helpen de ergonomische handgrepen op het deksel en aan de achterzijde van de container om het hanteren van de container comfortabel en moeiteloos te maken.

Esthetiek: Verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren, waaronder grijs, groen, blauw, rood en geel, kan de mini-kliko worden afgestemd op de esthetiek van elke ruimte, of het nu gaat om een huishouden, een kantoor, een school, of een openbare ruimte.

  • Model : VB 360000
  • Artikelcode : diverse artikelcodes (afhankelijk van de kleur)
  • Kleuren : grijs – groen – blauw – rood – geel
  • Formaat : B 585mm L 880mm H 1112mm

Bijkomende informatie

Bedieningstype

Klepdeksel

Kleur

Groen, Blauw, Rood, Geel, Grijs

Materiaal soort

Kunststof

Merk Vepabins
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?