Sanita SAN-DUTY LIGHT model 1010 Wit

Artikelcode: 8218

De nieuwe San-Duty Light is een sensatie om op te lopen. Door de speciale lichtgewicht zool is San Duty Light heerlijk om te dragen, ook als ze vaak en langdurig worden gebruikt. De zool is stil en buigt mee met de voet, voor optimaal comfort. De kap is met sterke 2-componenten lijm aan de zool gehecht en naadloos afgewerkt. Licht vochtige omgevingen zijn geen probleem voor deze SRC gecertificeerde anti-slip klompen. Naast open en dichte modellen zijn ook veiligheidsmodellen in dit assortiment beschikbaar.

Clear
€ 76,00
Op voorraad
 
Please select an option
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Lichtgewicht hygiënische Sanita klomp met lage instap. Gelijmde leren kap op een buigzame polyurethaan antislipzool die stil en comfortabel draagt.

 

SAN-DUTY LIGHT model 1010

-open hiel

-leer & polyurethaan zool

EN-ISO 20347, O1, FO, WRU, SRC

Additional information

Brand Sanita
Schoenmaat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?