0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Afvalzakhouders voor schoonmaakkarren

Bent u het zat dat afval maar blijft slingeren binnen uw bedrijf? Raken de vast prullenbakken regelmatig vol doordat u geen ruimte heeft voor het plaatsen van meerdere prullenbakken? Overweeg dan om speciale afvalzakhouders aan te schaffen welke u eenvoudig kunt bevestigen aan de schoonmaaktrolley. Zo verzamelt u gemakkelijk afval en voorkomt u rondslingerend afval binnen uw bedrijf of organisatie. Dat is wel zo netjes voor uw medewerkers en bezoekers!

 

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Vikan Set houders voor afvalzak  583410

Vikan Set houders voor afvalzak 583410

€ 14,85 Excl. BTW € 17,97 Incl. BTW
Vikan Uitbreidingsset Compact trolley met afvalzak 583412

Vikan Uitbreidingsset Compact trolley met afvalzak 583412

€ 100,45 Excl. BTW € 121,54 Incl. BTW
HCS Ophangrail aluminium 300mm eindstop wit

HCS Ophangrail aluminium 300mm eindstop wit

€ 7,98 Excl. BTW € 9,66 Incl. BTW
HCS Ergo steel aluminium 1850x30mm oranje

HCS Ergo steel aluminium 1850x30mm oranje

€ 24,16 Excl. BTW € 29,23 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Bevestig de afvalzakhouder eenvoudig aan uw schoonmaakkar

Afvalzakhouders (ook wel vuilniszakhouders genoemd) zijn als het ware prullenbakken zonder wand en binnenemmer. De afvalzak wordt in een frame gehouden, waardoor ze mobiel zijn een eenvoudig aan een schoonmaakkar kunnen worden bevestigd. Combineer de afvalzakhouder van Vikan daarom met een van de duurzame schoonmaaktrolleys uit ons assortiment. De schoonmaakkar kunt u daarnaast uitbreiden met diverse wasnetten, micovezeldoekenboxen, opbergzakken en mopboxen. Stel uw trolley volledig samen naar de wensen en behoeften van uw schoonmaakklus.  

Vikan afvalzakhouders voor het scheiden van afval

De afvalzakhouders van Vikan zijn ideaal voor het verzamelen van bedrijfsafval. Ideaal voor plekken waar veel afval geproduceerd wordt zoals in restaurants, hotels en grote bedrijven. We benoemen de grootste voordelen van de Vikan afvalzakhouders hieronder:

  • Vuilniszakhouders nemen weinig ruimte in.

  • In tegenstelling tot de meeste prullenbakken, kunt u met een mobiele afvalzakhouder gebruikmaken van een grotere vuilniszak, waar automatisch meer afval in verzameld kan worden.

  • Het vervangen van de vuilniszak gaat een stuk eenvoudiger.

  • De afvalzakhouders zijn gemakkelijk te verplaatsen doordat ze bevestigd kunnen worden aan uw schoonmaakkar. 

  • U kunt afval eenvoudig scheiden door meerdere vuilniszakken tegelijkertijd te gebruiken. Gebruik voor plastic een andere afvalzakhouder dan voor restafval.

  • De afvalzakhouders bevatten daarnaast diverse steelklemmen, waardoor u eenvoudig uw bezems en dweilstokken met u mee kunt nemen. 

  • Afvalzakhouders zijn een ergonomisch alternatief voor de ‘gewone’ afvalbak aangezien uw medewerkers geen zware vuilniszakken meer hoeven te tillen. 

Afvalzakhouders kopen bij Hygienesupply

Met de afvalzakhouders van Vikan is het sjouwen van zware en volle afvalzakken verleden tijd. Ze zijn functioneel, ruimtebesparend en duurzaam. Heeft u vragen over de aanschaf van afvalzakhouders voor uw schoonmaakkar, of wilt u meer informatie? Dan staan wij u graag te woord. Neem gerust contact op met onze klantenservice op werkdagen tijdens kantooruren. Wij zijn te bereiken op +31 (345) 72 49 00. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@hygienesupply.nl