0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Stoffer en blik met lange steel van Vikan

Speciaal gemaakt om de rug van uw medewerkers te ontlasten: de stoffer en blik met een extra lange steel van het bekende merk Vikan. U wilt uw medewerkers natuurlijk niet opzadelen met vervelende rugklachten, dat is met dit product dan ook verleden tijd! Een bijkomend voordeel is de set ook enorm makkelijk te reinigen is. Naast de combinatie stoffer en blik heeft Vikan ook een combinatie van een veger, trekker en stoffer en blik met lange steel in het assortiment. Ook goed om te weten: alle producten van Vikan zijn goedgekeurd in de gezondheidszorg én in de voedingsmiddelenindustrie. U kunt ze dus met een gerust hart aanschaffen en gebruiken! 

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Vikan Combinatieset veger/trekker/blik met lange steel 559618

Vikan Combinatieset veger/trekker/blik met lange steel 559618

€ 61,70 Excl. BTW € 74,66 Incl. BTW
Set stofblik en handveger met lange steel 90cm 559018

Set stofblik en handveger met lange steel 90cm 559018

€ 24,30 Excl. BTW € 29,40 Incl. BTW
Vikan stofblik met alu steel 75cm 5662

Vikan stofblik met alu steel 75cm 5662

€ 23,30 Excl. BTW € 28,19 Incl. BTW
Vikan veger-blikset (afsluitbaar) 5661

Vikan veger-blikset (afsluitbaar) 5661

€ 54,60 Excl. BTW € 66,07 Incl. BTW
HCS Ophangrail aluminium 900mm eindstop groen

HCS Ophangrail aluminium 900mm eindstop groen

€ 13,95 Excl. BTW € 16,88 Incl. BTW
HCS Ergo steel aluminium 1300x30mm rood

HCS Ergo steel aluminium 1300x30mm rood

€ 15,40 Excl. BTW € 18,63 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stoffer en blik met lange steel, handige set

Deze set die bestaat uit een stofblik en handveger is gemaakt van metaal en bevat een lange steel van 90 centimeter. Door de lange zachte handveger gaat het aanvegen een stuk gemakkelijker dan met een korte handveger. De medewerker hoeft dus niet meer te bukken om het vuil op te vegen. Daarnaast bevat het stofblik een rubber lip, zodat al het vuil in het blik terecht komt en niks achterblijft. Deze set is erg geschikt om te gebruiken in restaurant, winkels en andere ruimtes met harde vloeren. Check ook het HACCP keukenplan 

Combinatie van veger, trekker en stoffer en blik met lange steel

De nieuwste combinatie bestaat uit een veger, trekker en stoffer en blik met een lange steel van maar liefst 145 centimeter lang. Deze combinatie is te gebruiken in elk soort industrie, maar vooral voor de voedselindustrie is hij erg geschikt. Alle onderdelen zijn namelijk gemakkelijk en snel te reinigen in een vaatwasser of krattenwasser. Maakt u een lichte beweging met uw hand? Dan opent en sluit het blik zich volledig. Daarnaast kan het blik gemakkelijk rechtop blijven staan. Deze combinatie bestaat uit maar liefst zes delen:

  1. Een groot blik;
  2. Een zachte veger;
  3. Een rubber trekker;
  4. Een steel voor een veger voor droog vuil of een trekker voor nat vuil;
  5. Een steel voor het blik;
  6. Twee sets van 5 losse doppen, om de kleurcodering toe te passen.

Deze combinatie past dus ook perfect in uw kleurcoderingssysteem!

Goedgekeurd in de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie

Alle producten die het merk Vikan op de markt heeft gebracht zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn voor het gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. De producten zijn met vlag en wimpel door de keuring gekomen van de strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik. Daarnaast zijn de producten erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Stoffer en blik met lange steel voor betere werkhouding

De stoffer en blik met extra lange steel is volledig gebaseerd op ergonomie en hygiëne binnen een bedrijf. Twee van de belangrijkste onderwerpen in een organisatie. Vuil kan door deze combinatie staand opgeveegd worden, waardoor de medewerker niet meer door de knieën hoeft. Zo wordt de rug dus ook niet belast. De sets van Vikan maken het schoonmaken dus een stukje gemakkelijker én comfortabeler! 

Kijk bijvoorbeeld ook naar de HACCP Kleuren vloerentrekkers van Vikan! En mocht u vragen hebben kunt u ook altijd gerust contact met ons opnemen!